GeriEtkinlikler Carousel Etkinliklerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Carousel Etkinliklerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Carousel Etkinliklerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Ekim ayında yine sürprizlerle dolu bir etkinlik takvimi sizi bekliyor.

15. yıl coşkusunun eşsiz bir kampanyayla yaşanmaya ve yaşatılmaya başlandığı Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçileri için Ekim ayında yine sürprizlerle dolu bir etkinlik takvimi hazırladı.

Ekim ayı boyunca heyecanın ve eğlencenin aralıksız olarak devam edeceği Carousel’de, Best FM işbirliğiyle ünlü radyocularla söyleşiler ve imza günleri, birbirinden farklı hediye seçeneklerinin bulunduğu eğlenceli yarışmalar, Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliğiyle farklı ve öğretici atölye çalışmaları, astroloji günleri ziyaretçileri bekliyor.

Hafta içi Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenen “Hediyemi İstiyorum” yarışmasında sorulan soruları doğru yanıtlayan ziyaretçiler, Carousel AVM mağazalarından birbirinden güzel hediyeler kazanıyor, astroloji günlerinde ünlü astrologlar ışığında yıldız haritalarını öğrenen ziyaretçiler, Best FM’in sevilen radyocularıyla düzenlenen buluşma günlerinde ise sevdikleri isimlerle sohbet etme imkanı buluyor. Farklı içerikte atölye çalışmaları ve panellerin yer alacağı Ekim ayı boyunca Carousel’de eğlence zirveye çıkıyor.

Carousel Ekim Ayı Etkinlik Programı

13 Ekim 2010 : Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliğiyle İtalyan Menü yemek atölyesi
21 Ekim 2010 : Astroloji Günü
28 Ekim 2010 : Best FM işbirliğiyle sevilen radyocularla buluşma ve imza günü
Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri ise Best FM işbirliğiyle “Hediyemi İstiyorum” yarışması.

www.carousel.com.tr

False