GeriEtkinlikler Carousel’de “Sevgililer Günü” Haftası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Carousel’de “Sevgililer Günü” Haftası

Carousel’de “Sevgililer Günü” Haftası

Bu yılki Sevgililer Günü, Carousel'le koca bir festivale dönüşüyor

Bu yılki Sevgililer Günü, Carousel'le koca bir festivale dönüşüyor. “Sevdikleriniz sadece bir gün değil, her gün kendini özel hissetmeli” fikriyle yola çıkan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği kampanya ve etkinliklerle göz dolduracak.

07 – 12 Şubat 2011 tarihleri arasında sevgilisi için en çok alışverişi yapan 15 kişi Polat Renaissance Otel’de 14 Şubat akşamı sevgilisiyle birlikte çok özel bir akşam yemeği yeme şansını yakalıyor.

Sevgililer Günü’nü çok hoş bir çiçekle taçlandırmak isteyen ve 07 - 12 Şubat 2011 tarihleri arasında Carousel mağazalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, Türkiye’nin en büyük online çiçek mağazası ciceksepeti.com’dan tüm sevgililer günü siparişlerine özel yüzde 15 indirim kazanıyor. Ayrıca yine aynı tarihler arasında alışveriş yapan ve danışmaya gelerek kayıt yaptıran ilk 15 ziyaretçi, ünlü astrologlar eşliğinde ilişki haritalarını görme fırsatını yakalayacak.

Tüm bu özel kampanyaların yanı sıra Lezzet Buluşmaları kapsamında her ay farklı tatları mutfağınıza konuk eden Carousel, 09 Şubat 2011 Çarşamba günü Rengarenk Kalpli Kurabiye ve Muffin Yapımı Atölyesi’yle sizleri sevginizi göstermenin en lezzetli şekliyle buluşturuyor.

12 Şubat Cumartesi günü Best FM iş birliğiyle Carousel AVM’de sahne alacak olan şarkıcı Gönen ise Sevgililer Günü öncesinde vereceği mini konserle tüm sevenlere çok özel ve romantik dakikalar yaşatıyor.

www.carousel.com.tr

False