GeriEtkinlikler Capitol’de aşkı keşfet
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Capitol’de aşkı keşfet

Capitol’de aşkı keşfet

Kendi aşk cümlelerini kur, sürpriz hediyeler kazan!

Capitol Alışveriş Merkezi, aşkı anlatan 23 kelimeyle oluşturduğu Sevgililer Günü dekoru ile tüm ziyaretçilerini kendi aşk cümlelerini kurmaya ve sürpriz hediyeler kazanmaya çağırıyor.

Tutku, huzur, özlem, cesaret, hayat, sonsuz... Aşkı anlatan birçok kelime var. Senin aşk kelimen hangisi? #CapitoldeAşkıKeşfet sloganı ile sosyal medya üzerinden yürütülecek yarışmalarda aşka dair 1 kelime bile kazandırıyor. Capitol’ün Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilecek yarışmada, alışveriş merkezi içerisindeki 23 kelime içinden kendi aşkını en iyi tarif ettiğini düşündüğü kelimenin fotoğrafını çekip sebebiyle paylaşanlar arasından en çok RT alan, Capitol’de 2 kişilik yemek ve sinema bileti kazanıyor. 

Capitol instagram ve facebook sayfası üzerinden de ziyaretçilerine birbirinden farklı sürpriz hediyeler kazandırıyor. 3-13 Şubat tarihleri arasında sosyal şansınızı deneyin!

Aşk Xray Cihazı ile içindeki aşkı keşfet

14 Şubat Sevgililer Günü’nde heyecan dolu bir keşif yaşamak için Aşk XRay’ine mutlaka uğrayın. Gerçek aşkı ölçen Xray cihazı, seven kalplere birlikte çekilmiş röntgen fotoğraflarını da hediye ediyor. 

Kişisel Fotoroman ile Nostaljik Aşkı Keşfet

Capitol’ün Facebook sayfası üzerinden Nostaljik Aşkı Keşfet uygulamasına giren çiftler, kendi fotoğraflarını fotoroman kalıbına yükleyerek aşklarının fotoromanını yaratabilecekler.

False