GeriEtkinlikler Capitol AVM’den Anneler Günü sürprizleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Capitol AVM’den Anneler Günü sürprizleri

Capitol AVM’den Anneler Günü sürprizleri

Sosyal medya üzerinden yapılan yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanmaya ne dersiniz?

En yeni trendlerin vitrinlerde yerini aldığı ilkbahar yaz sezonu, anneler için birbirinden farklı hediye seçenekleri fısıldıyor. Capitol Alışveriş Merkezi bu özel gün için sezon modası keşfi sunarken Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden düzenlediği yarışmalarla tüm ziyaretçilerine sürprizler sunuyor.

Dünyaca ünlü birçok moda, aksesuar, kozmetik ve dekorasyon markalarına ev sahipliği yapan Capitol Alışveriş Merkezi, annesi için hediye keşfine çıkan tüm misafirlerine kazandırıyor.

En sosyal hediyeler

Capitol Alışveriş Merkezi, Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediği eğlenceli yarışmalarla Anneler Günü’ne özel hediyeler veriyor. 5-9 Mayıs tarihleri arasında yarışmalara #engüzelibenimannem dahil olan tüm katılımcılara etiketiyle Capitol Sephora’dan rengarenk makyaj malzemeleri hediye ediliyor. 11 Mayıs’a kadar Capitol Marks&Spencer mağazasından yaptığı alışverişleri #annemehediyem etiketiyle Instagram’dan paylaşanlar ise hediye çekleri kazanıyor.

Anneler Günü’nde en değerli varlığınıza ikinci bir hediye vermek için Capitol Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarını takip etmeyi unutmayın.

False