GeriEtkinlikler Capitol 29 Ekim coşkusu 3 boyutlu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Capitol 29 Ekim coşkusu 3 boyutlu!

Capitol 29 Ekim coşkusu 3 boyutlu!

AVM, üç boyutlu yazıcı teknolojisi ile çok özel bir etkinliğe imza atıyor.

Capitol Alışveriş & Yaşam Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda üç boyutlu yazıcı teknolojisi ile çok özel bir etkinliğe imza atıyor.

Cumhuriyetimizin 91. yılına özel düzenlenen ve dileyen tüm ziyaretçilerin katılabileceği etkinlikte, üç boyutlu Türk Bayrağı ve Atatürk Büstü oluşturularak, Capitol Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek.

29 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’de ziyaretçilerin katılımı ile gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte, Puzzle olarak kurgulanan parçalar üç boyutlu kalemler ile boyanacak ve tüm parçaların tamamlanması ile Türk Bayrağı oluşturulacak.

Etkinlikte ayrıca, 4 saat sürecek bir çalışma ile üç boyutlu yazıcı tarafından Atatürk Büstü hazırlanarak, etkinlik sonunda Türk Bayrağı ile birlikte Capitol Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. Etkinlik süresince tüm çocuklara üç boyutlu yazıcı teknolojisi ile üretilen ay yıldızlı anahtarlıklar hediye edilecek.

Capitol Alışveriş & Yaşam Merkezi, bu çok özel deneyimi ve Cumhuriyet’in coşkusunu birlikte yaşamak için tüm ziyaretçilerini 29 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’de 1. kata davet ediyor.

False