GeriAlışveriş Çantaların Vazgeçilmezi Fresh'n Soft!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çantaların Vazgeçilmezi Fresh'n Soft!

Çantaların Vazgeçilmezi Fresh'n Soft!

Fresh'n Soft Seyahat Paketi siz anneleri düşünüyor!

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh'n Soft, istediğiniz her yerde yanınızda! Yolculuk yaparken temizlikten geri kalmak istemeyenler Fresh’n Soft Seyahat Paketleri’ni tercih ediyor.

Her an su ve sabun bulmamızın mümkün olmadığı yolculuk anlarında temiz olabilmenin en pratik ve hijyenik yolu yolculuklarınız için üretilen ıslak mendiller. İster hava, ister kara, ister deniz yoluyla yolculuk yapın, tüm gün boyunca sadece temizlenmek için değil, ferahlamak ve rahatlamak için de Fresh’n Soft imdada yetişiyor.

Paketten çıkarıldığında büyük boy mendil büyüklüğünde olan Fresh’n Soft Seyahat Paketi neredeyse klasik ıslak cep mendil boyutuyla taşıma kolaylığı sağlıyor, yer kaplamıyor.

Ayrıca bebeğinizle bir yere giderken büyük paketi yanınızda taşıyıp yer ve ağırlık zahmetine katlanmak yerine, özel üretilen Fresh’n Soft Bebek Seyahat Paketi’ni tercih edebilirsiniz.

Fresh’n Soft Seyahat Paketleri; cilde zarar verebilecek bakterilerin yerleşmesini engellemeye yardımcı olur. Alkol ve boya maddesi içermez, cildin pH dengesiyle uyum gösterir. Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerle onaylanmış yapısında bulunan E vitamini ile cildinize bakım yapar.

False