GeriAlışveriş Canlılığını yitirmiş ciltlere besleyici bakım kremi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Canlılığını yitirmiş ciltlere besleyici bakım kremi

Canlılığını yitirmiş ciltlere besleyici bakım kremi

Avene Creme Nutritive Compensatrice ile kendinize bakın...

Kadınların çoğu kuru ve hassas ciltlerinden şikayetçidir. Ciltte batma hissi, kuruluk, kızarıklık, gerginlik gözlemlenebilir. Hassas ciltler, dış saldırılara karşı daha savunmasız olduğundan, dış etkenlere karşı şiddetli reaksiyon gösterebilir. Cildi rahatlatmak için  Avène'den yepyeni bir krem!

Avène Crème Nutritive Compensatrice Patentli lipidik üçlü

Paraben içermeyen, kuru ve cansız ciltler için önerilen Avène Crème Nutritive Compensatrice hücreler arası bağlayıcı yapıyı taklit eden patentli lipidik üçlü sayesinde (yağ asiti, seramid ve steroller) hidrolipidik açığın tamamlanmasına yardımcı oluyor. Bu da cildin nem kaybetmesine karşı güçlü bir bariyer oluşturuyor.

Kullanım sürecinde cildi serbest radikallerin saldırılarından pre-tokoferil sayesinde korur, Avène Termal Suyu’nun rahatlatıcı ve tahriş giderici etkisiyle anında rahatlık hissi sağlar. Yağsız olan krem makyaj için iyi bir baz oluşturur.

Sabah ve akşam mükemmel temizlenmiş cilde parmak uçlarıyla nazikçe uygulanır. Hafif ve kaygan dokusu göz açıp kapayıncaya kadar ciltte erimiş olur. Cilt beslenir, eski esnekliğine kavuşur.

False