GeriEtkinlikler Çanakkale’de 29 Ekim coşkulu geçecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çanakkale’de 29 Ekim coşkulu geçecek!

Çanakkale’de 29 Ekim coşkulu geçecek!

Çanakkale’de Cumhuriyet Bayramı kapsamında birçok etkinlik düzenleniyor.

Çanakkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel, Leman Sam konserinin de bulunduğu birçok etkinlik düzenliyor.

Çanakkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı dolu dolu kutlamak adına çok sayıda etkinlik düzenliyor. Cumhuriyet tarihimizin 90. yıl coşkusunu yaşayacağımız bu anlamlı ve önemli gün kapsamında ilk etkinlik 28 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek. "Ekim Geçidi" isimli sergi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da Çimenlik Kalesi'nde bulunan Muavenet-i Milliye Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel etkinlikler ise akşam saatlerinde kentlilerimizi alanlarda bir araya getirecek. Bu kapsamda ilk olarak 29 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Fener Alayı etkinliği düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan Fener Alayı; Demircioğlu Caddesi, İnönü Caddesi, Zübeyde Hanım Sokak, Gazi Bulvarı ve Kayserili Ahmetpaşa Caddesi istikametinde devam ederek Yat Limanı'nda son bulacak.

Saat 20.45'te Yat Limanı'nda düzenlenecek olan Havai Fişek gösterisinin yanısıra, 21.00'de de Saat Kulesi'nde Işık Gösterisi gerçekleşecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamındaki etkinliklerin finalini ise Türk müziğinin sevilen isimlerinden Leman Sam gerçekleştirecek. Ünlü sanatçı, saat 21.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda olacak.

False