GeriEtkinlikler Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi

Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi

Atatürk’ün 100’e yakın fotoğrafı Optimum AVM ziyaretçileriyle buluşacak.

Optimum Outlet İstanbul, Cumhuriyet Bayramı’nı “Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi” ve “Hanri Benazus ile Cemile Sevgi Tanrısever İmza Günleri” etkinlikleriyle kutlayacak.

Optimum Outlet İstanbul, 26 Ekim günü başlayan ve 3 Kasım’a kadar sürecek etkinlikler kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atatürk’ün 100’e yakın fotoğrafını ziyaretçileriyle buluşturacak. Sergide yer alacak fotoğraflar, 5000’e yakın fotoğrafla Türkiye'nin en büyük Atatürk fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan Hanri Benazus ve eşi Sevgi Tanrısever’in arşivinden seçilmiş bulunuyor.

Atatürk’le tanışıp görüşme onuruna sahip ve hala yaşayan iki insandan biri olan Hanri Benazus, etkinlik sırasında eşi Sevgi Tanrısever ile kitaplarını da Optimum ziyaretçileri için imzalayacak. Cumhuriyet coşkusunu Optimum’da yaşamak isteyenlerle sohbet de edecek olan Benazus, Atatürk ile ilgili anılarını da paylaşacak. Kutlamalar süresince her gün saat 10.00 – 22.00 arasında gerçekleştirilecek imza ve sohbetlere tüm vatandaşlar davetli!

Tarih: 26 Ekim – 3 Kasım

Yer: Optimum Outlet İstanbul

Adres: İstiklal Sokak No.10/4 Yenisahra/Ataşehir İstanbul

www.optimumoutlet.com

False