GeriEtkinlikler Cadde'nin Popüler Mekanı: “Dijon”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cadde'nin Popüler Mekanı: “Dijon”

Cadde'nin Popüler Mekanı: “Dijon”

Dijon'da keyifli bir brunch sizleri bekliyor.

Bağdat Caddesi Suadiye’de Cafe Bar Bistro olarak hizmet veren Dijon, Cadde’nin en popüler mekanları arasında yerini alıyor. Ailenizle birlikte haftasonu keyifli bir brunch keyfi yaşamak isterseniz Dijon tam da aradığınız mekan.

Kendine has dekorasyonu ile oldukça şık ve rahat bir ambiyansa sahip olan Dijon, hem gündüz hem de gece keyifli zaman geçirebilmeniz için her türlü konfor düşünülerek tasarlandı. Sevdiklerinizle hoş, kaliteli zaman geçirebileceğiniz Dijon’un dekorasyonu yemekli toplantılar ve organizasyonlar için de olanak sağlıyor. Kaliteli nezih bir ortam olan Dijon, sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapabiliyor.

Adını Fransa'nın doğusunda Burgonya bölgesinde, dünya çapında şarapları, likörleri, hardal ve biftekleriyle ünlü tarihi şehirden alan Dijon’un mönüsü farklı ve gurme lezzetlerden oluşuyor. Dijon, misafirlerine cumartesi pazar günleri çeşit çeşit lezzetlerle donatılmış keyifli bir brunch da yaşatıyor.

Caddenin Popüler Mekanı: “Dijon”

Ekibin güler yüzü ve mutfak konusundaki bilgisi, kültürü ve benimsenen kaliteli servis anlayışı ile misafirlerini hem özel hem de evinde hissettirmeyi amaçlayan Dijon, düzenlediği Özel Dünya Mutfağı Günleri ile de pek çok yeni tadı dostlarıyla paylaşıyor ve Özel Dünya Mutfağı günlerini konsept partileri ile hareketlendiriyor.

Adres: Bağdat Caddesi No:470/A Çatalçesme Suadiye/İstanbul

Telefon: 0216 384 70 07

www.cafedijon.com

False