GeriEtkinlikler Bütün anneler Trump AVM’ye!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bütün anneler Trump AVM’ye!

Bütün anneler Trump AVM’ye!

ebebek, Emzirme Haftası'nda anne sütünün önemini paylaşıyor.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası nedeniyle, annelerin merak ettikleri tüm sorulara yanıt verebilecek bir etkinlik düzenleyen ebebek, 5 Ekim Cumartesi günü Trump AVM’de annelerle buluşuyor.

Kurulduğu günden bu yana anne sütü ve emzirmeye büyük önem veren ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası nedeniyle 5 Ekim Cumartesi günü Trump AVM’de A’dan Z’ye anne sütü ve emzirme hakkında tüm detayların paylaşılacağı bir etkinlik düzenliyor.

13.30-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, ebebek’in markalarından ebebek’ten Bebek Dergisi Yayın Yönetmeni Hande Yuvakuran’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından Beslenme Uzmanı Eftal Geçgil ‘Anne Sütünün Önem ve Faydaları’ ile ‘Emziren Annenin Beslenme İçeriği’ konulu bir konuşma yapacak. Emzirme Danışmanı Esra Ertuğrul’un ‘Bebek Nasıl Emzirilir?’ başlıklı konuşmasından sonra da, ‘Blogcuanne’ bloguyla tanınan Elif Doğan da emziren bir annenin deneyimlerini paylaşacak. Etkinlik soru cevap bölümü ve daha sonra da çeşitli firmaların ürünlerinden oluşan hediye paketlerinin katılımcılara sunulmasının ardından son bulacak.

Türkiye’nin en kapsamlı emzirme ürünleri portföyüne sahip, bu konuda annelerin en büyük destekçisi olan ebebek, Emzirme Haftası boyunca emzirme ürünlerinde sürpriz kampanyalar da düzenliyor.

mall.trumpistanbul.com.tr

False