GeriEtkinlikler Butcha Steakhouse’dan ramazana özel menüler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Butcha Steakhouse’dan ramazana özel menüler

Butcha Steakhouse’dan ramazana özel menüler

Park Dedeman Levent’te yer alan İstanbul’un büyüleyici güzelliklerinin yanı başında barok tarzda dekore edilen Butcha Steakhouse, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı menülerini misafirlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesindeki Park Dedeman Levent’te yer alan Butcha Steakhouse, sevdikleri ile beraber şık bir restoranda lezzetli yemekler eşliğinde iftar yapmak isteyenlere özel menüler hazırladı.

Dubai, Cidde, Doha gibi Ortadoğu’nun önemli noktalarında ve İstanbul’un iş merkezlerinden biri olan Levent’te bulunan Park Dedeman Levent içerisinde yer alan Butcha Steakhouse, kasapları ve şefleri, özenle seçtikleri et ürünlerine, kendi yorumlarını katarak özgün tatlar keşfediyor. Gerek pişirme teknikleri gerekse etin buluştuğu özel baharatıyla yaratıcı tatları damağa taşıyor.

İFTARA ÖZEL LEZZETLER

“DNA’sında ET var!” sloganı ile yola çıkan Butcha Steakhouse’un Ramazan ayına özel olarak hazırlayıp 85 TL’ye sunduğu özel menü; çeşitli iftariyeliklerle başlayıp, ezogelin çorbası, kuru patlıcan dolması, soğanlı gül böreği, hardallı patates püresi, karışık ızgara ile birlikte açık büfe tatlı ve içeceklerle devam ediyor. Butcha Steakhouse’un sunduğu alternatif ikinci menüsü; çeşitli iftariyeliklerle başlayıp, mercimek çorbası, sucuk ızgara, ıspanaklı kıymalı tepsi böreği, patates kızartması ve piyaz eşliğinde köfte ızgara ile birlikte açık büfe tatlı ve çeşitli içecekleri içeriyor.

False