GeriEtkinlikler Burn Electronica Festival İstanbul 2013
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Burn Electronica Festival İstanbul 2013

Burn Electronica Festival İstanbul 2013

Türkiye’nin tek elektronik müzik festivali, yarının müziğini bugüne taşıyor.

FG 93.7 tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek elektronik müzik festivali olan Electronica Festival İstanbul, onuncu yılında yepyeni konseptiyle birlikte Avrupa festivallerinin ruhunu 8 Haziran’da Küçükçiftlik Park’a ve şehrin en iyi kulüplerine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’de elektronik müziğin tanınması ve sevilmesinde büyük rol oynayan Burn Electronica Festival İstanbul, onuncu yılında da her sene olduğu gibi müzikseverleri elektronik müziğin en iyi temsilcileri ve yükselen yıldızları ile buluşturma misyonunu sürdürüyor.

İmza haline gelmiş sound’ları ile elektronik müziğe yeni bir soluk getiren Modeselektor, görsel ekibi Pfanfinderei’ın sınırları zorlayan şovu eşliğinde Berlin'i festivalin ana sahnesine taşıyacak! Dans müziğinin en önemli iki prodüktörünü yepyeni bir projede bir araya getiren Todd Terje & Lindstrøm live; yaptığı sayısız prodüksiyonlarda çizgisinden hiç ödün vermeyen superstar DJ ve prodüktör John Dahlback; 'Crazy' isimli parçalarıyla geçtiğimiz yıla damgasını vuran Noze feat. Ornette; prodüktör, DJ, plak şirketi sahibi, hit makinesi, on parmağında on marifet saklayan modern zaman efsanesi Sharam Jey; elektronik müziğin en köklü isimlerinden, break-beat ve electro'nun öncüleri Plump DJs; Litvanya’nın deep house prensi ve Baltık Denizi'nin gururu, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Mario Basanov; progressive house ve trance müzikte geleceğin en büyük yıldızlarından biri olma yolunda çalışmalarını Armada çatısı altında sürdüren Ashley Wallbridge; son yılların en sofistike plak şirketi French Express’in önemli iki temsilcisi Moon Boots ve Jonas Rathsman; Türkiye’nin önde gelen elektro pop/rock gruplarından Portecho; özellikle Avrupa festivallerindeki performanslarıyla gurur kaynağımız haline gelen elektro müzik grubu SOLARDIP ve FG 93.7 resident'ları Burn Electronica Festival İstanbul 2013'te sahne alacak.

Burn Electronica Festival İstanbul 2013, 8 Haziran Cumartesi günü öğlen 14'ten gece yarısına kadar Küçükçiftlik Park'ta müzikseverlere elektronik müzik şöleni yaşatacak. Gece yarısından sabahın ilk ışıklarına kadar ise Electronica Festival coşkusu şehrin en gözde kulüpleri olan Indigo, Propaganda, Wake Up Call ve 360 İstanbul’da sürprizlerle devam edecek.

Afterparty

Yerler: 
Indigo, Propaganda Istanbul, Wake Up Call, 360 Istanbul

Saat: 20:00 - 04:00

Burn Electronica Festival İstanbul 2013

Adres:  Kadırgalar Yokuşu No:4 Küçükçiftlik Park, Maçka/ Istanbul

Saat: 14:00 - 00:00

www.electronicafest.com

False