GeriEtkinlikler “Bumerang Deneyim Günleri” başladı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Bumerang Deneyim Günleri” başladı

“Bumerang Deneyim Günleri”  başladı

Blog yazarları Bumerang ile "Sushi" keyfini yaşadılar.

Blog ve web sitesi yayın ağı Bumerang tarafından düzenlenen “Bumerang Deneyim Günleri” ilk aktivitesini Uzakdoğu’nun damak zevki “Sushi” ile yaptı. Marifetli blog yazarları bir araya gelerek “Sushi” yapımının püf noktalarını, Sushico’nun Japon aşçısı Yutaka Hasino ile öğrenerek, etkinlik sonunda sertifika sahibi oldular.

[fotogaleri=419]

Hürriyet.com.tr’nin 2007 yılından bu yana bağımsız web sitesi ve blog yazarlarına verdiği destekle Türkiye’de blog kültürünün gelişmesinde ana aktörlerden biri haline gelen Bumerang, internet dünyasının özgün ve kaliteli içerik platformu olarak gün geçtikçe iddiasını büyütüyor. Bumerang üyesi blog yazarlarına özel olarak gerçekleştirilen Bumerang Deneyim Günleri’nin ilk konsepti, 4 Mart Pazar günü, Uzakdoğu Mutfağı’nın adresi Sushico’da gerçekleşti.

Türkiye’nin farklı illerinden gelerek Nişantaşı Sushico’da bir araya gelen blog yazarları, Sushico’nun Japon aşçısı Yutaka Hasino’nun kendine has üslubu ve esprileri ile keyifli anlar yaşadılar. Eğlenceli bir atmosfer içinde Sushi yapımının püf noktalarını ve inceliklerini öğrenen blog yazarları, kendi elleriyle yaptıkları “sushi” çeşitlerini, çevrelerindekilere ikram etmek üzere yanlarında götürdüler.

Bumerang etkinlikleri devam edecek

Farklı marka ve etkinliklerle devam edecek Bumerang Deneyim Günleri, blog yazarlarına her etkinlikte yeni bir heyecan, farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Bumerang üyelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde blog yazarları, yeni çıkmış bir otomobilin test sürüşünden, defile heyecanına ve hatta yazarlarla bir öğle yemeği sohbetine kadar birbirinden farklı birçok deneyim için bir araya gelmeyi sürdürecek.

Hürriyet Aile yazarı Ebru Takmaz’ın da katıldığı Bumerang Deneyim Günleri Sushico etkinliğinde bulunan blog yazarlarının sitelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz: 

www.ondagordum.com
www.mustesnaisler.com
www.anneeligibireyhan.blogspot.com
www.versettofashion.blogspot.com
www.lezzetlibiseyler.blogspot.com
www.handeledim.com
www.ozgedenhaberler.blogspot.com
www.sanalmutfakmert.com
www.lezzetkahvesi.com
www.xceparpali.blogspot.com
www.sorbeniustana.blogspot.com

False