GeriEtkinlikler Bu Yıl Capitol Dilek Ağacı’nda Neler Var?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Yıl Capitol Dilek Ağacı’nda Neler Var?

Bu Yıl Capitol Dilek Ağacı’nda Neler Var?

Capitol Alışveriş Merkezi, gelenekselleştirdiği Dilek Ağacı Projesi ile bu yıl Artvin’de 1050 çocuğun dileğini gerçekleştirecek.

Capitol Alışveriş Merkezi, gelenekselleştirdiği Dilek Ağacı Projesi ile bu yıl Artvin’de 1050 çocuğun dileğini gerçekleştirecek.

Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmek Dilek Ağacı ile Mümkün

Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesi, Anadolu’daki ihtiyaç sahibi çocuklarla Capitol AVM ziyaretçilerini buluşturan bir köprü görevi görüyor. Her yıl farklı bir Anadolu köyünün seçildiği Dilek Ağacı projesi, geçen sene Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Işıkpınar Köyü İlköğretim Okulu’ndan 450 öğrencinin dileğini gerçekleştirilmişken, bu yıl Artvin’in Borçka ilçesindeki 8 okuldan 1050 öğrencinin hayallerini gerçeğe dönüştürecek.

Bu Yıl Capitol Dilek Ağacı’nda Neler Var


Küçük Dilek Kağıtlarından Kocaman Hediye Paketlerine...

Bu örnek projede önce seçilen köylerdeki çocukların dilekleri toplanıyor. Sonra bu küçük dilekler, kapalı birer “Dilek Kağıdı”na kendi el yazılarıyla yazılmış olarak Capitol AVM’de kurulan “Dilek Ağacı’na asılıyor. Daha sonra da duyarlı Capitol ziyaretçileri, bu ağaçtan seçtikleri bir dilek kağıdını alarak bu hayalleri gerçeğe dönüştürebiliyorlar. 

Geçen sene yaşanan unutulmaz anlar ve çocukların fotoğraf karelerine sığmayan mutlulukları, Dilek Ağacı projesinin ne kadar büyük bir amaca hizmet ettiğini kanıtladı. Dilek Ağacı Capitol’de iyiliksever ziyaretçileri beklerken, çocuklar da istedikleri gerçekleşene kadar heyecanla ama en önemlisi geleceğe umutla bakarak bekliyorlar. Bu yardım elini gören çocuklar, hayattaki diğer hedefleri için daha çok çalışmak için inanç ve yaşama sevinci ile dolup taşıyorlar.

Dileyenler Capitol AVM internet sitesi üzerinden de dilekleri görebilir, gerçekleştirmek istedikleri dileği seçerek Capitol AVM ile iletişime geçebilir.

www.capitol.com.tr

False