GeriAlışveriş Bu yaz Golden Rose ile tırnaklar “ultra mat”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu yaz Golden Rose ile tırnaklar “ultra mat”

Bu yaz Golden Rose ile tırnaklar “ultra mat”

2013 yazının en trend ojeleri...

Golden Rose’un oje serisi Matte&Matte Velvet Nail Lacquer, 2013 Yaz sezonu oje modasında en çok karşımıza çıkacak masum renkleri matlıkla buluşturacak.

Golden Rose, Matte&Matte Velvet Nail Lacquer ile göz alıcı matlık tırnaklara taşınıyor. Ojenin ışıkta ve güneşte parlamasından hoşlanmayanlar için özel üretilen Matte&Matte Velvet Nail Lacquer Serisi, mat ve yarı mat olmak üzere 2 versiyonuyla yaz sezonunda da moda takipçilerinin tırnaklarında fark yaratıyor.

Kolay uygulanma özelliği ve şişe tasarımıyla hem tırnaklarınıza, hem göz zevkinize hitap edecek Matte Nail Lacquer ve Matte Velvet Nail Lacquer, etkili formülü sayesinde tırnaklarınıza uyguladığınızda kısa sürede matlaşıyor. Matte&Matte Velvet Nail Lacquer serisinde yazın masum renkleri ile güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Fuşya, mor, turkuaz ve pembe renk tonları gibi sezon modası renk tonlarıyla Matte Nail Lacquer serisi yaz şıklığınızı tamamlamanızda yardımcı oluyor. Yine yazın masum renklerinden olan toz pembe, lila ve gri tonları ile Matte Velvet Nail Lacquer serisini tercih ederek tırnaklarınızda masum bir güzellik elde edebilirsiniz.

False