GeriAlışveriş Bu yaz baba ve oğullar bir örnek giyinecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu yaz baba ve oğullar bir örnek giyinecek

Bu yaz baba ve oğullar bir örnek giyinecek

Bir tıkla alışveriş keyfi!

B&G, Babalar Günü'ne özel oluşturulan baba-oğul koleksiyonu ile şıklığınızı arttırıyor. Birbirinden farklı kategoride, uyumlu ve kaliteli ürünlerini online alışveriş kolaylığıyla sizlere ulaştırıyor.

Eğer bir babaysanız ve oğlunuz varsa; her zaman size hayran olan, sizin gibi olmaya çalışan, sizi kahramanı olarak gören biri var demektir. Tıraş olurken, maç izlerken, giyinirken, araba kullanırken hep bir çift göz sizi izler; sizin gibi güçlü olacağı ve sizin gibi giyineceği günü hayal eder. B&G Store, oğlunuza ‘’Ben de aynı babam gibi oldum’’ diyebilme mutluluğunu ve gururunu hediye ediyor.

Çok özel temalar, Babalar Günü’ne özel kampanyayla B&G Store’da

NBT Jeans markalı mayolarda, baba ve oğulları için aynı desen ve renkteki mayolar, baba – oğul ilişkisine farklı bir uyum kazandırıyor. Hardal, sarı, kırmızı ve mavi renkleriyle dikkat çeken NBT Jeans mayoları, farklı beğenilere hitap ediyor. Baba – oğul mayolarındaki klasik araba, limon ve marin ortak temaları, koleksiyonda çarpıcı detaylar olarak öne çıkıyor. Bağcıklı modelleriyle farklı vücut kalıplarının kullanımına imkan veren NBT Jeans mayolar, rahat bir mayo deneyimi sunuyor.

Baba – oğul mayo alışverişinde online alışveriş konforu

Hem babalar hem oğulları için tasarlanan, marin ve yaz temalarıyla göz alıcı renklerin hakim olduğu bu koleksiyon, B&G Store’larda ve B&G Store Online’da ilgilenenleri bekliyor. Yalnızca bir tık uzağınızda olan bgstoreonline.com ile siz de konforlu alışverişin tadını çıkarabilir, alışverişinizi dilediğiniz her yerden yapabilirsiniz. Baba ile oğul mayo koleksiyonu, babası gibi olmak isteyen oğulları ve oğluyla benzerliğinden gurur duymak isteyen babaları alışverişe davet ediyor.

www.bgstoreonline.com

False