GeriEtkinlikler “Bu Şehr-i İstanbul” Sergisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Bu Şehr-i İstanbul” Sergisi

“Bu Şehr-i İstanbul” Sergisi

İstanbul'u anlatan 105 siyah-beyaz karelerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un zaman, deniz ve insan üçlemesi şeklinde İstanbul’un en güzel fotoğraflarından oluşan sergisi Bu Şehr-i İstanbul, 06 Ocak 2011 tarihine kadar Taksim Fotoğrafevi’nde sergilenecek.

İstanbul, çağlar boyu farklı kültürlere ev sahipliği yapmış olan İstanbul’un, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifinden 105 adet siyah-beyaz kareyle anlatılıyor. ‘Bu Şehr-i İstanbul’ kitabı, hem Türkçe hem de “Istanbul: A Timeless Journey” isimli İngilizce bölümleriyle Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı bir kokteyl ile sanatseverlerin beğenisine sunulmuştu.

Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis serginin tüm sanatseverlere açık ve ücretsiz olduğunu vurgulayor ve şöyle devam ediyor:

 “Shell & Turcas olarak, dünyanın en güzel ve en etkileyici kentlerinden biri olan İstanbul’u betimleyen bu fotoğraf derlemesini sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şirket kuruluş öykümüzün başladığı İstanbul bizim için özel bir anlam taşıyor. ‘Bu Şehr-i İstanbul’ kitabıyla İstanbul’a, tarihine ve kültürüne farklı açılardan bakan fotoğrafları daha çok insanla buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz sergiyi İstanbul aşıklarının ve tüm sanatseverlerin ziyaret etmesinden mutluluk duyacağız.”

Fotoğraf Evi

Adres: İstiklal Caddesi Tütüncü Çıkmazı No:4 Beyoğlu-İstanbul

Bilgi: Eren İnançer – 0549 763 22 22 / Piraye Kirişçi – 0549 804 22 22 

False