GeriAlışveriş Bu Pijamalar Belgeli!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Pijamalar Belgeli!

Bu Pijamalar Belgeli!

Yeni İnci şimdi de minikler için tasarlıyor!

Hem kız çocuklar için hem de erkek çocuklar için özel tasarlanmış ve her biri özel AZO Boyar Madde testinden geçmiş belgeli pijamalar, minikleri bekliyor.

Yeni İnci’nin daha önce 2011 yılı atılım planları arasında yer verdiği çocuk pijamaları, Nisan’dan itibaren mağaza raflarındaki yerini alıyor. 03–15 yaş arasındaki tüm kız ve erkek çocukları için hazırlanan Yeni İnci Çocuk Pijamaları, renkleri kadar desenleriyle de küçük hanımların ve beylerin ilgisini çekmeye aday.

                                         

Bu Pijamalar Belgeli

Küçük bedenlerin bahar aylarının bir soğuk-bir sıcak hava koşullarından etkilenmemesi için ve yaz aylarının sıcağında da konforlu bir uykuya dalabilmesi için farklı stillerde tasarlanan çocuk pijamalarının kuşkusuz en büyük ayrıcalığı, kumaşlarına AZO Boyar Madde Testi uygulandığına dair belgeleri olması. Diğer bir deyişle, Yeni İnci’nin çocuklara yönelik olarak hazırladığı tüm pijamaların üzerinde, söz konusu testten “geçtiğine” dair bir belge yer alıyor.

Yeni İnci’nin 03–15 yaş aralığındaki tüm çocukların beğenilerinin yanı sıra, son derece hareketli olan bu yaş kuşağının rahatlık ve konfor ihtiyaçlarını da göz önüne alarak şekillendirdiği bu pijamalar, çocuk pijamasında 2011 İlkbahar-Yaz modası yaratacak kadar da iddialı.

www.yeniincistore.com

False