GeriEtkinlikler Bu Kitaba Bakmadan Tatile Çıkmayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Kitaba Bakmadan Tatile Çıkmayın

Bu Kitaba Bakmadan Tatile Çıkmayın

Hayal ettiğiniz tatil artık çok kolay!

2006 yılından bu yana, sürekli yenilenen içeriği ile bu yıl da yeni baskısıyla raflarda yerini alan “Butik Oteller Kitabı 2011” her biri okuyucu için özenle seçilmiş tatil seçenekleriyle tercih yapmayı kolay hale getirerek merak ettiğiniz tüm konuları yalın ve samimi bir dille açıklıyor.

“Butik Oteller Kitabı” için bir klasik haline gelen ve otellerde farklı oranlarda indirim sağlayan PRESTIGE CARD bu yıl da okuyuculara armağan ediliyor.

“Butik Oteller Kitabı” herkese, her zevke ve her keseye uygun seçenekleriyle, tatil rotası belirleyeceklerin ellerinden bırakamayacakları bir rehber. Yurdumuzun cennet köşelerinde yer alan; kendilerine has tarzı, özgün mimarileri, enfes manzaraları ve romantik atmosferleriyle size unutulmaz bir tatil yaşatacak otelleri tanıtmak.

Büyük otellerin kalabalığından kaçarak aileniz, arkadaş grubunuz ya da tek başınıza özgürce konaklayacağınız, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz samimi ortamlar bu rehberle sizi bekliyor. “Butik Oteller Kitabı 2011”de her türlü beklentiye karşılık veren, huzurla eğlencenin bir arada bulunduğu, özgür ruhlu gezginlerden, romantik bir tatil isteyenlere kadar herkesin memnun kalacağı otelleri bulacaksınız.

Rehberi hazırlarken her köşeyi karış karış gezerek denizi, havuzu, plajları, hoşgörülü samimi personeli ve benzersiz eğlence ve dinlence anlayışlarıyla diğerlerinden ayrılan otelleri sizin için, buralarda konaklayarak test ettik. Ve şimdi edindiğimiz izlenimleri ve yaşadığımız mutlu edici deneyimleri sizlere en güzel fotoğraflarla anlatıyoruz…

www.butikoteller.com.tr

False