GeriKişisel Bakım Bu kış çok şık olacaksınız!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu kış çok şık olacaksınız!

Bu kış çok şık olacaksınız!

Modayı ne kadar takip ediyorsunuz?

Hürriyet Aile'nin geçtiğimiz hafta moda üzerine gerçekleştirdiği ankete göre modayı takip edenlerin sayısı epey az gözüküyor. Çoğunluk, kendine ne yakıştırıyorsa ona moda gözüyle bakıyor. Modayı takip etmek isteyenler için ise Moda Kuşu Blog Yazarı, sezonun trend parçalarından oluşan 3 farklı kombin hazırladı.

Pelerin bu sezonun en gözde parçası. Topshop’ın buram buram sonbahar kokan renklerdeki pelerini, Mango tayt ve Topshop tişört ile hem şık hem de rahat olacaksınız. Kombini tamamlayacak parçalardan biri de Hunter yağmur botu!

Şıklığınıza şıklık katacak aksesuarlar olmadan da olmaz!

Accessorize’ın kahve, siyah ve krem renklerinden oluşan deri çantası kesinlikle çok kullanışlı ve yine Accessorize marka keçe şapka ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Bu kış çok şık olacaksınız

Sonbaharın en feminen detayı dantel…

Davetin en romantik stiline sahip olmak istiyorsanız dantel elbise sizin için biçilmiş kaftan! Mango’nun bu şık dantel elbisesini, Kurt Geiger’ın muhteşem ayakkabıları ve Zara’nın sade ama şık çantasıyla tamamlayabilirsiniz. Dantel bir elbise giyiyorsanız diğer parçaları biraz daha sade tutmalısınız. Aksesuarları ise Kısmet By Milka’nın Işık koleksiyonundan tercih edebilirsiniz.

Bu kış çok şık olacaksınız

Leopar deseni...

Leopar deseni bu sezonda çizmeden fulara, çantadan elbiseye kadar birçok parçada karşımıza çıkıyor. Moda klasiği olan bu iddialı deseni kullanırken abartmamakta fayda var. Aksi halde şık değil rüküş olabilirsiniz. Mango trençkot ile D&G yağmur botu ve çanta, Accessorize’ın fiyonk detaylı siyah şapkası ve baykuşlu yüzüğü ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Bu kış çok şık olacaksınız

Aksesuarlar

Bu sezon birçok markanın defilelerinde karşımıza çıktı kelepçe bilezikler. Bu gösterişli ve şık bilezikler en çok gece kıyafetlerine yakışıyor. Kolyeler ve yüzükler de ise hayvan figürleri ön planda. Özellikle kuş ve kötü gözlerden koruduğuna inanılan baykuş, birçok markanın koleksiyonunda var. Aynı zamanda oldukça sempatik ve şirinler. 

Bu kış çok şık olacaksınız

False