GeriEtkinlikler Bu kez babalar bilinçleniyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu kez babalar bilinçleniyor

Bu kez babalar bilinçleniyor

“Baba-Ba Eğitimleri” Central Hospital’da başlıyor!

Baba olmak, erkeklerin en büyük hayalidir. Fakat babalık, ömür boyu sürecek zorlu süreçtir ve hazırlık aşaması da oldukça meşakkatlidir. Peki, babalar, bu sürece en kolay nasıl hazırlanır? Hayatın en güzel anlarını sağlıklı ve keyifli yaşayabilmek için sosyal sorumluluk projeleri üreten Central Hospital, "Baba-Ba Eğitimi" ile yeni babalara ve baba adaylarına bebek bakımı & babalık psikolojisi hakkında bilgiler veriyor. Babaları yeni hayatlarına hazırlıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanına layık görülen Central Hospital, yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Gebelik Eğitimi, Anne Güzellik Saati, Yenidoğan Ev Ziyareti’nden sonra her ay gerçekleştirilecek Baba Eğitimi Programı, 23 Mart 2013’te Central Hospital’da başlıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu Baba-Ba Eğitimi’nde; “Bebekli hayata hazır mısınız?” sloganı eşliğinde psikolojik yaklaşımlar, bebek bakımı, uygulamalı bebek banyosu, göbek bakımı, bebeklerde gaz çıkarma ile ilgili bilgiler, uzman psikolog ve medikal ekipler tarafından anlatılacak. Babaların ve baba adaylarının merak ettikleri ve akıllarına takılan soruların tümüne interaktif bir ortamda yanıt verilecek. Baba-Ba Eğitimleri’ne katılacak kıdemli babalar ise kendi deneyimlerini ve tecrübelerini baba adaylarına aktaracak. Uzm. Psk. Aycan Bulut ve Bebek Hemşiresi Ferda Saraçoğlu ise eğitime katılan babalara ve baba adaylarına bebek bakımı konusunda pratik bilgiler verecek.

Baba-Ba Eğitimi Programı

Tarih: 23 Mart 2013 Cumartesi

Saat: 13:00-15:00

Yer: Central Hospital Kozyatağı - Eğitim Salonu

Bilgi ve randevu: babaegitimi@centralhospital.com

False