GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 7 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


SİLSİLE

Bu hafta vizyona giren filmler

Sıcak bir yaz gecesi Ece (Nehir Erdoğan) Amerika’dan yeni dönmüş olan Cenk (İlker Kaleli) ile birlikte Cenk'in kaldığı eve giderler. Bu sırada aralarındaki küllenmiş aşk alevlenir gibi olur. Cenk'in yakın dostu aldatılmak üzeredir. İkili birden evde yalnız olmadıklarını fark eder. Bir hırsızlık girişimi olur. Hırsızlığı ardından işlenen bir suç takip eder. Ece gider, Faruk gelir. Üç insan hem birbirlerinden sakladıklarıyla hem de bir suçla baş etmeye çalışır. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmayacaktır. Büyük şehirlerde yaşanan hayatların arasındaki karmaşık ilişkilerin, derin yaraların ve hayatın kırgınlığının sorgulandığı filmde, bu üç karakterin hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek bir olaylar silsilesi yaşanır.

Yönetmen: Ozan Açıktan

Oyuncular: Nehir Erdoğan, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin, Serkan Keskin, Aytaç Uşun

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ÖMER

Bu hafta vizyona giren filmler

İsrail istihbaratıyla bir kedi fare oyununa giren ve aşkı uğruna ölümü bile göze alan Filistinli bir delikanlının hikâyesi… İşgal altındaki Filistin’i ayıran Tecrit Duvarı... Ömer, duvarın bu tarafında; ailesiyle yaşayan ve fırıncılık yapan bir delikanlı, bir özgürlük savaşçısı; diğer tarafına geçtiğinde ise sevgilisi için her türlü fedakârlığa hazır duygusal bir aşık. Duvarın bu tarafındaki Ömer, diğer taraftaki gizli aşkı Nadia’yı görmek için her türlü fedakârlığa katlanmaya ve atılan kurşunlardan kaçmaya alışıktır. Ancak işgal altındaki Filistin ne basit bir aşk hikâyesini ne de sert bir direnişi kaldıracak durumda değildir.

Yönetmen: Hany Abu-Assad

Oyuncular: Adam Bakri, Leem Lubani, Eyad Hourani, Samer Bisharat, Waleed Zuaiter

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BİZUM HOCA

Bu hafta vizyona giren filmler

Trabzon’un bir köyüne tayini çıkan resmi imamın gelmesi gecikince, köylüler camide namaz kıldıracak olan bir imam arayışını girerler. Yoğun tartışmalar sonucunda, köy halkının sevdiği ama resmi olarak imam olmayan “Bizum Hoca”nın köyün imamı olmasına karar verilir.“Bizum Hoca” imamlığı kabul etmiştir ki, köyün ortasından geçen dereye bir HES inşaatı yapılacağı haberi köyün gündemine bomba gibi düşer. Köylü bu inşaatın yapılmasına karşıdır ve mücadele başlar. Köylülerin başlattığı bu eylemin başına ise “Bizum Hoca” geçer. Kısa bir süre sonra gerçek imam gelince işler iyice karışır ve ne olursa bundan sonra olur…

Yönetmen: Yılmaz Okumuş, F. Serkan Acar

Oyuncular: Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Serhat Özcan, Sabriye Kara, Erdem Baş, Seymen Aydın, Mehmet Usta, Şamil Kafkas, Adem Yılmaz, Özge Gürel, Semih Habiboğulları, Volkan Girgin, İsrafil Köse, Tahsin Taşkın, Alay Cihan, Pınar Şenol, Hülya Polat, Flourent Malouda, Jose Bosingwa, İbrahim Yattara

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SINIRSIZLAR KULÜBÜ

Bu hafta vizyona giren filmler

Film, Teksas'lı bir elektrikçi olan Ron Woodroof'un gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı filmde, 1986 yılında AIDS hastası olduğunu öğrenen ve 6 ay ömür biçilen Woodroof alternatif tedavi yöntemleri deneyerek 6 yıl daha yaşama mücadelesini konu ediyor.

Yönetmen: Jean Marc Vallee

Oyuncular: Matthew McConaughey, Hilary Swank, Jennifer Garner, Jared Leto, Denis O’Hare

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KUŞLAR ŞEHRİNDE MACERA

Bu hafta vizyona giren filmler

Wayne Thornley’in yönettiği ve Yekta Kopan, Leonard Nimoy, Jeremy Suarez ile Abigail Breslin’in seslendirdiği animasyon film Kuşlar Şehrinde Macera (Zambezia), 07 Mart 2014′de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Bir kartal olan Kai, Zambezia isimli kuşlar şehrine doğru yola çıkar. Burada hem kökenlerini bulmak hem de şehri savunanların parçası olmak ister. Sert bir adam olan babası Tendai ile uzaklarda yaşayan Kai, Zambezia’dan leylek Gogo ve onun co-pilotu çulha kuşu Tini hayatına girince orada daha canlı bir hayat olduğunu anlar.

Yönetmen: Wayne Thornley

Oyuncular: Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Jeff Goldblum

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


300: BİR İMPARATORLUĞUN YÜKSELİŞİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Hikaye Yunan general Temistoklis’i Perslilerin muazzam istilacı güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Ölümlüyken tanrıya dönüşen Xerxes’in hükümdarlığındaki Perslilerin başında ise Pers donanmasının intikam peşindeki komutanı Artemisia bulunuyor. Sayıca çok üstün Pers armadasını yenmesinin tek yolunun tüm Yunanistan’ı birleştirmek olduğunu bilen Temistoklis, nihayetinde savaşın gidişatını değiştirecek taarruza liderlik ediyor.

Yönetmen: Noam Murro

Oyuncular: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MAVİ DALGA

Bu hafta vizyona giren filmler

Yaz boyunca görüşemeyen Deniz ve arkadaşlarının birbirlerine anlatacakları çok şey vardır. Son sınıftaki erkeklerin boyu ansızın uzamış, yeni albümler piyasaya çıkmış, Balıkesir’e doğalgaz gelmiştir. Ama aynı zamanda hiçbir şey değişmemiştir sanki. Anne babaları iş güç derdindeyken, Deniz ve arkadaşlarının üniversite tercihi konusunda kafaları hâlâ karışıktır. Günlük hayatın rutin telaşı içinde bir yandan gelecek planları yapar bir yandan da ergenliklerinin en çetrefil dönemini yaşarlar. Kaya’yla yakınlaşıyor olsa da Deniz’in aklı hâlâ rehberlik hocası Fırat’tadır. Arkadaşlarına bunun “her zamanki gibi bir şey” olmadığını kanıtlamak ister. Hem arkadaşlarının gelecek tasarılarından, hem de anne babasının mevcut durumlarından farklı bir hayatı arzular Deniz. Kimsenin bilmediği bir şarkı, umutsuz bir aşk, yalnızlık... İstanbul yerine Ankara, fen yerine sosyal bilimler… Başka bir dünya ama neresi?

Yönetmen: Zeynep Dadak, Merve Kayan

Oyuncular: Ayris Alptekin, Onur Saylak, Barış Hacıhan, Albina Özden, Nazlı Bulum, Begüm Akkaya, Sefa Tokgöz, Fehime Seven, Derya Durmaz, Cüneyt Yalaz, Sude Aslantaş

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False