GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Beyaz perdede bu hafta yerini alan filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 6 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


DEHŞET KASETİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel detektif öğrencinin terk edilmiş evine girerler ve VHS kasetleri koleksiyonu bulurlar. Her kasette birbirinden tüyler ürpertici görüntüler vardır. Kasetleri inceledikten sonra, durumun arkasında sandıklarından çok daha ince planlanmış, acımasız ve gizemli bir şey olduğunun farkına varırlar.

Yönetmen: Simon Barrett, Jason Eisener, Gareth Evans, Gregg Hale, Eduardo Sánchez, Timo Tjahjanto, Adam Wingard

Oyuncular: Kelsy Abbott, Devon Brookshire, Bette Cassatt

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


HAYALET ÖĞRENCİLER

Bu hafta vizyona giren filmler

Modesto, sıksık hayaletler gören ve bu yüzden de çalıştığı bütün okullardan kovulan bir öğretmendir. O’nun şansı Monforte Lisesi’ne geldikten sonra beklenmedik bir şekilde değişir. Çünkü bu okulda onu bekleyen 5 hayalet öğrenci var ve görevi bu öğrencileri mezun etmek. Ama bu komik ve sıra dışı öğrencilerle uğraşmak hiç de kolay olmayacak!

Yönetmen: Javier Ruiz Caldera

Oyuncular: Raúl Arévalo, Alexandra Jiménez, Javier Bódalo, Anna Castillo

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


AŞK TAKTİKLERİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Thomas, bir ilişkinin gereklerini yerine getiremediği için kız arkadaşı Marie tarafından terk edilir. Fakat bir yıl geçmesine rağmen Thomas hala onu unutamaz. Bir gün kendini kollarında bir bebekle bulduğunda, onu hayallerindeki kadını geri kazanmak için kullanmaya karar verir. Bir anda baştan çıkarıcı bir baba profiline bürünen Thomas, tüm boşanmış annelerin dikkatini çekecektir. Tatlı bir yalan etrafında dönen film, birbirini çok seven çiftlerin aynı anda aynı şeyi istemesinin ne kadar zor olduğuna da dikkat çekiyor. Hareketli, komik ve göz kamaştırıcı olan bu karakterlere film boyunca siz de âşık olacaksınız.

Yönetmen: Clement Michel

Oyuncular: Raphael Personnaz, Charlotte Lebon, Jerome Commandeur, Camelia Jordana

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ÖLÜM KAPANI

Bu hafta vizyona giren filmler

Jeong-mi, anne babasının ülkeyi terk etmesinden sonra ablası See-Hee ile yaşamaya başlamıştır. İnternetten ev yapımı videolar indirip izlemeye meraklıdır. Bir gün, sanal suçlarla ilgili bir soruşturma ekibinde çalışan kız kardeşinin sevgilisi Joon-Hyuk'tan "Yasak video" adlı bu videoyu indirmesini ister. Ancak bu videoyu izleyen kişilerin başına kısa süre içinde tuhaf ve korkunç olaylar gelmeye başlamaktadır. Videoyu izledikten sonra Jung-mi de anlaşılmaz bir şekilde değişmeye başlar. Ablası See-Hee kardeşinin başına kötü şeyler gelmeden önce onu kurtarmak zorundadır.

Yönetmen: Kim Tae Kyung

Oyuncular: Lee Malg Eum, Chai Ji Heon, Lee Yoo Joo, Won Joo

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KAYIP UMUTLAR

Bu hafta vizyona giren filmler

Ülkenin en büyük enerji şirketlerinden birinin satış uzmanı Steve Butler (Matt Damon), iş arkadaşı Sue (Oscar’lı aktris Frances McDormand) ile topraklarının altındaki doğalgaz potansiyeli nedeniyle kasaba sakinlerinin sahip olduğu arazileri satın almak için kırsal bir kasabaya gönderilir. Kasaba son yıllarda maddi açıdan büyük sıkıntılardan geçmiştir ve teklifi zahmetsizce kabul edecekleri düşünülmektedir. Ama kolay gibi görünen bu projede işler sarpa sarar. Bölgede saygı duyulan bir öğretmenin yaptığı uyarılar ve insanların yıllardır yaşadıkları evleri para karşılığında satmaya karşı duydukları ikilemler durumu iyice çıkmaza iter. Daha önce yüzlerce insanı ikna etmiş Steve’in işi de zorlaşır. Zaman içerisinde şirketin politikalarının iç yüzünü de öğrenen Steve kendini sorgulamaya başlayacaktır.

Yönetmen: Gus Van Sant

Oyuncular: Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand, Rosemarie Dewitt, Hal Holbrook

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DÜNYA – YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Bu hafta vizyona giren filmler

Uzay gemileri düşen genç Kitai Raige ve efsanevi babası Cypher, insan ırkının kaçmasından 1.000 yıl sonra dünyaya ayak basmışlardır. Cypher yaralı olduğu için, Kitai’nin yardım çağrısı yapmak üzere tehlikeli bir yolculuğa girişmesi gerekir. Eğer eve dönebilmek istiyorlarsa, baba oğulun birlikte çalışmayı öğrenmesi ve birbirlerine güvenmeleri gerekmektedir.

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Oyuncular: Jaden Smith, Will Smith

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False