GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


NİKO 2: KÜÇÜK KARDEŞ, TATLI BELA

Bu hafta vizyona giren filmler

Kari Juusonen ile Jorgen Lerdam’ın yönettiği ve Kari Hietalahti, Juha Veijonen, Aarre Karen ile Elina Knihtila’nın seslendirdiği animasyon film Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela (Niko 2: Little Brother Big Trouble -Niko 2: Lentajaveljekset), 29 Kasım 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yönetmen: Kari Juusonen, Jorgen Lerdam

Seslendirenler: Kari Hietalahti, Juha Veijonen, Aarre Karen, Elina Knihtila

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


YARIM KALAN ŞARKI

Bu hafta vizyona giren filmler

İstanbul Film Festivali’nde izleyen herkesi büyüleyen Unfinished Song / Yarım Kalan Şarkı’nın başrollerinde efsanevi oyuncular Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve güzel oyuncu Gemma Arterton yer alıyor. Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion’un ısrarıyla yerel bir koroya katılır. Arthur, karısının neden böyle alışılmadık bir koroda aptal şarkılar söylemek istediğini anlayamaz. Koronun genç ve güzel şefi Elizabeth, tüm gruba yaşam sevgisi ve enerji aşılarken, Arthur kendisine hiçbir şey için geç olmadığını ispatlayacaktır. İngiliz Bağımsız Film Ödüllerinde üç dalda aday olan film için Celine Dion, 2013 sonunda çıkacak albümünde yer alacak “Unfinished Songs" şarkısını kaydetti.

Yönetmen: Paul Andrew Williams

Oyuncular: Terence Stamp, Gemma Arterton, Christopher Eccleston, Vanessa Redgrave

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


RUHLAR BÖLGESİ: BÖLÜM 2

Bu hafta vizyona giren filmler

James Wan’ın yönettiği ve Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Barbara Hershey, Steve Coulter, Leigh Whannell, Angus Sampson, Andrew Astor, Hank Harris, Jocelin Donahue, Lindsay Seim ile Danielle Bisutti’nin oynadığı Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2, 29 Kasım 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2′de, hayaletlerin musallat olduğu bir aile, kendilerini tehlikeli bir şekilde ruhlar dünyasına bağlayan, dehşet verici bir sırrı açığa çıkarma mücadelesi veriyor.

Yönetmen: James Wan

Oyuncular: Rose Byrne, Patrick Wilson, Leigh Whannell, Ty Simpkins, Barbara Hershey

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BİR VAMPİR HİKAYESİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Vampirle Görüşme’yi yaratan ekiple, Oscar Ödüllü yönetmen Neil Jordan’ı tekrar bir araya getiren Bir Vampir Hikayesi / Byzantium, son dönemin gözde genç yeteneklerinden Gemma Arterton ve Saoirse Ronan’ı başrollere taşıyor. 200 yıldır insan kanıyla beslenen gizemli bir kadın olan Clara işlediği bir cinayetin ardından kızı Eleanor'la beraber bir kıyı kasabasına sığınır. Ancak onlar için artık hiçbir yer güvenli değildir çünkü ölen kişi Clara’ya daha önce ölüm fermanı veren ve senelerdir hesaplaşmayı bekleyen “Kardeşlik” adında bir vampir topluluğunun üyesidir. Striptizcilik yapan Clara, Noel ile tanışır ve onun Byzantium adlı pansiyonunda kalmaya başlarlar. Eleanor ise, yeni arkadaş edindiği Frank’ten etkilenerek ona ölümcül sırlarını anlatır. Bu bilginin kasabada yayılmasıyla Clara ve Eleanor, kaçmaya çalıştıkları karanlık geçmişleriyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalacaklardır. Sıra dışı atmosferiyle dikkat çeken filmin görüntü yönetmenliğinde Bafta ödüllü Sean Bobbitt imzası bulunuyor.

Yönetmen: Neil Jordan

Oyuncular: Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Sam Riley, Jonny Lee Miller

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DANIŞMAN

Bu hafta vizyona giren filmler

Efsanevi yönetmen Ridley Scott ve Pulitzer Ödüllü yazar Cormac McCarthy başrollerinde Michael Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt, Penelope Cruz ve Cameron Diaz'ın rol aldığı 29 Kasım’da vizyona girecek olan ve başyapıt olmaya aday Danışman / The Counselor filminde güçlerini birleştiriyorlar.

The Counselor’da McCarthy, ilk defa senaryo yazarlığına soyunuyor ve Scott, yazarın kendine özgü zekası ve mizah anlayışını, saygın bir avukatın uyuşturucu dünyası ile flörtünün kontrolden çıkışını anlatan kabus dolu bir senaryoyla bir araya getiriyor.

Uyuşturucu işine karışan bir avukat, işlerin sarpa sardığını görünce geri çekilmek ister fakat artık çok geçtir. Olaylar onun boyunu çok aşmıştır...

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Brad Pitt, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Javier Bardem, Michael Fassbender

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


TAMAM MIYIZ?

Bu hafta vizyona giren filmler

Hayatındaki seçimleri Temmuz’u babası ile karşı karşıya getirir, maddi hiçbir destek beklemeksizin kendi hayatını yaşamak isteyen ve evinden ayrılan Temmuz, ruhunu meslek olarak seçtiği heykeltraşlıkla arındırır. Hayatını devam ettirmek için çocuk romanları için çizerlik yapan Temmuz’un hayatı, sevgilisinden aldığı bir e-mail ile allak bullak olur. Sevgilisi tarafından terk edildiğini öğrenen Temmuz aynı zamanda da işini kaybetmiştir .Hayatı ile yüzleşen Temmuz, dibe vurmuş, yaşama küsmüştür. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Gerçekleştiremeyeceği hayallerinin yanı sıra annesinin sırtında bir yük olmaktan da mutsuz olan İhsan’ın kurtuluşu ile ilgili tek bir fikri vardır. Ta ki Temmuz’la karşılaşana dek… Temmuz ve İhsan hayatlarının çöküşünde, dibe vurdukları bir anda karşılaşır ve bu karşılaşma Temmuz’u hayatı, sanatı, umudu yeniden tanıyacağı, İhsan’ı ise hayata yeniden tutunacağı bir dostluğa, başlangıca sürükler. Farklı iki yaşamın birleşmesine sebep olan bu tesadüfî buluşma Temmuz’u İstanbul’un hiç bilmediği bir köşesine ve hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır.

Yönetmen: Çağan Irmak

Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk, Zuhal Gencer Erkaya, Aslı Enver, Gürkan Uygun

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

False