GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


GEÇMİŞİN SIRLARI (THE COMPANY YOU KEEP)

Bu hafta vizyona giren filmler

Jim Grant (Robert Redford) New York Albany’de kızı ile yaşamaktadır. Geçimini avukatlık yaparak sağlayan Grant’in hayatı aniden gazeteci Ben Shepard’ın (Shia LaBoeuf) iddiaları ile alt üst olur.

Jim Grant (Robert Redford), vakti zamanında savaş karşıtı bir militan grubunda aktif olarak görev almıştır. Cinayet ve soygun suçlamasıyla FBI tarafından otuz yılı aşkın süredir aranmakta olan Grant (Robert Redford), bu süre boyunca bir şekilde onlardan saklanmayı başarmıştır. Bir kaçak olarak yaşamakta olan adamın kimliği Ben Shepard (Shia Laboeuf) isimli bir gazeteci tarafından ifşa edilir. Kimliği ifşa olan Jim Grant (Robert Redford), 30 yıldır başarıyla gizlenebildiği FBI'dan bir kez daha kurtulmayı başarabilecek midir?

Yönetmen: Robert Redford

Oyuncular: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Chris Cooper, Terrence Howard

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BU AŞK FAZLA SÜRMEZ (I GIVE IT A YEAR)

Bu hafta vizyona giren filmler

“Dört Nikah Bir Cenaze”, “Love Actually”, “Notting Hill” ve Bridget Jones serisinin yapımcıları yılın romantik komedisiyle karşımızda… Bir partide tanıştıktan sonra kısa sürede evlenen Nat ve Josh’un evliliğinde ‘cicim ayları’ çabuk bitmiş, pembe bulutlar dağılmıştır. Evliliklerinde ilk yıl dolarken iyice gün yüzüne çıkan sorunlar, zaten pek uyumlu olmayan çifti birbirinden uzaklaştırır. Resmin içine bir de Josh’ın eski kız arkadaşı Chloe ve çekici bir iş adamı olan Guy’ın da girmesiyle her şey daha da karmaşık bir hal alır. Evlilikte ilk seneyi atlatmak, sanıldığından da zordur! Acaba Nat ve Josh’un aşkı ne kadar sürecektir?

Yönetmen: Dan Mazer

Oyuncular: Rose Byrne, Anna Faris, Rafe Spall, Simon Baker

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BÜYÜKLER 2 (GROWN UPS 2)

Bu hafta vizyona giren filmler


Dennis Dugan’ın yönettiği ve Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudalph, Maria Bello ile Nick Swardson’un oynadığı Büyükler 2 (Grown Ups 2), 23 Ağustos 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Arkadaşları ve onların çocuklarıyla birlikte olmak için ailesiyle birlikte memleketine taşınan Lenny (Adam Sandler); eskisiyle yenisiyle kabadayılar, çılgın otobüs şoförleri, ayyaş polisler ve partiye dalan kostümlü 400 kişi sayesinde deliliğin peşini bırakmadığını anlar.

Yönetmen: Dennis Dugan

Oyuncular: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


UÇAKLAR (PLANES)

Bu hafta vizyona giren filmler

“Arabalar” dünyasının üstünden uçarak gelen, Disney’in aksiyon dolu 3D animasyon komedi macera filmi “Uçaklar”, hava yarışçısı olarak mücadele etme hayalleri kuran kasaba uçağı Dusty’nin hikâyesini konu alıyor. Ancak Dusty tam olarak yarışmak üzere yapılmış bir uçak değildir ve yüksekten korkmaktadır. Bu yüzden donanma pilotu Skipper’a başvurur ve Skipper, Dusty’nin yarış parkurunun son şampiyonu Ripslinger’la boy ölçüşecek seviyeye gelmesine yardım eder. Dusty’nin cesareti, hayal bile edemediği yüksekliklere ulaşmayı amaçlarken büyük bir sınavdan geçer ve bu durum kendisini hayranlıkla izleyenlere uçmak için ilham verir.

Yönetmen: Klay Hall

Seslendirenler: Val Kilmer, Julia Louis Dreyfus, Teri Hatcher, Dane Cook

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ŞEYTAN TOHUMU (THE POSSESSION)

Bu hafta vizyona giren filmler

Ole Bornedal’ın yönettiği ve Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport ile Grant Show’un oynadığı Şeytan Tohumu (The Possession), 23 Ağustos 2013′de Pinema Film dağıtımıyla r Film - Mars Entertainment Group tarafından vizyona çıkarılıyor.

Eşinden yeni boşanan Clyde, küçük kızları Em’in bir ahşap kutu almasında endişe edecek bir şey görmez. Ancak ailenin başına tuhaf şeyler gelmeye başlar. Yahudi geleneklerinde sözü geçen Dibbuk Kutusu’nu açmışlardır. Kutunun içine hapsedilmiş bir cin, içine girdiği insanı yiyip bitirmek istemektedir.

Yönetmen: Ole Bornedal

Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport, Natasha Calis, Grant Show, Matisyahu

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False