GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları....

Bu hafta sinemalarda 6 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


CESET (THE BODY)

Bu hafta vizyona giren filmler

İş kadını Mayka'nın cesedi morgdan kaybolur. Hayatta her şeyi düzenli ve planlı olan bu kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi henüz aralanamamışken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini kaybetmiştir ve bu travmanın izlerini henüz tam olarak atlatamamıştır. Bu davayı hem kişisel duygularını çözüme kavuşturmak hem de hala meslekte iyi bir polis olduğunu göstermek için değerlendirecektir. Fakat olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davaya dahil olan hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir. Cinayetin ve kaybolan cesedin arkasını araştırdıkça hem maddi hem manevi farklı sonuçlara doğru yönelecektir...

Yönetmen: Oriol Paulo

Oyuncular: Belén Rueda, Hugo Silva, Aura Garrido, Jose Coronado

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MANYAK (MANIAC)

Bu hafta vizyona giren filmler

The Lord of The Rings filminin yıldızı Elijah Wood’u tatlı küçük bir hobbit olarak tanıyanlar, onu karşılarında mükemmel bir ‘manyak’ olarak gördüklerinde afallayacaklar.Bir 19. yy Jack The Ripper katilinin günümüzdeki versiyonu ve şimdiye kadar yapılmış en heyecan verici korku filmlerinden biri. Maniac, William Lustig’in 80’lere damgasını vuran, büyük bir fan kitlesi tarafından kült kabul edilmiş korku filminin yeniden çevrimi.

Utangaç ve içine kapanık Frank (Elijah Wood) , bir cansız manken dükkânının sahibidir. Karşı koyamadığı cinayet işleme isteğini içinde tutmaya çalışıyor. Sergisi için yardım istemeye gelen genç sanatçı Anna ile tanıştığı gün hayatı değişiyor. Dostlukları geliştikçe Frank, Anna’yı takıntı haline getiriyor ve öldürme açlığı tamamen kontrolden çıkıyor.

Yönetmen: Franck Khalfoun

Oyuncular: Elijah Wood (Eternal Sunshine of The Spotless Mind, Sin City, The Lord of The Rings), Nora Arnezeder (Safe House, The Words)

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GÖNLÜMÜ ÇALDIN (ONE SMALL HITCH)

Bu hafta vizyona giren filmler

İki çok iyi arkadaş olan Josh ve Molly Chicago uçuşunda, Josh'un ölmek üzere olan babasını mutlu edebilmek için Nişanlı numarası yapmak için anlaşırlar. Ve olaylar hızla kontrolden çıkar, şamatacı ve kalabalık aileleri işin iyice komik bir hal almasını sağlarlar. Bir çok olayın üst üste gelmesiyle artık bu iyi niyetli bir oyundan öteye geçer ve bir çiftmiş gibi takılmak zorunda kalırlar. Ve bu oyun bir düğün planlamaya kadar gider. Bu olayların akabinde birbirlerine karşı duygusal olarak hisler beslemeye başlarlar. Şimdi ikiside ciddi kararlar almak zorundadırlar. Ya bu oyuna bir son verecekler ve LA'e dönecekler yada birlikte olup Chicago'da bir hayat kuracaklar.

Yönetmen: John Burgess

Oyuncular: Robert Belushi,Rebecca Spence,Heidi Johanningmeier,Ron Dean

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SEN GİTMEDEN ÖNCE (NOT FADE AWAY)

Bu hafta vizyona giren filmler

The Sopranos’un yaratıcısı David Chase’in ilk yönetmenlik denemesi olan “Sen Gitmeden Önce – Not Fade Away” Rolling Stones ve The Beatles gibi efsanelerin parladığı 1960’ların müzik dünyasında tutunmaya çalışan şanssız bir grubun gözünden perdeye taşıyor. En başta amaçları sadece kızları etkilemek olan üç genç erkek bir rock grubu kurarak kısa süre içinde kendilerini tamamen müziğin ruhuna kaptırırlar. İnişler ve çıkışlarla dolu bu zorlu yolda aşk, arkadaşlık ve baba-oğul ilişkilerinde pek çok tecrübe yaşayacaklardır. Filmin başrollerini genç yetenek John Magaro, Dark Shadows’la hatırlanan yükselişteki güzel yıldız Bella Heathcote ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden usta aktör James Gandolfini paylaşıyor. David Chase’in detaycılığı ve ortaya dönemin ruhunu çıkarmak için prodüksiyon detaylarından taviz vermeyen anlayışı ile 20 milyon dolardan fazla bir bütçeyle kotarılan filmin en büyük ayrıcalıklarından birisi ise soundtrack’i. “Sen Gitmeden Önce” The Beatles, Rolling Stones, James Brown, Bob Dylan gibi isimlerle sinema tarihinin en pahalı soundtracklerinden birine sahip.

Yönetmen: David Chase

Oyuncular: John Magaro, James Gandolfini, Bella Heathcote, Jack Huston

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GECEYARISINDAN ÖNCE (BEFORE MIDNIGHT)

Bu hafta vizyona giren filmler

Trende tanıştığınız ve birlikte sadece bir gün geçirebileceğiniz kişi hayatınızın aşkı olabilir mi? Sinema tarihine geçen Jesse ve Celine’nin aşk hikayesi kaldığı yerden 9 yıl aradan sonra tekrar izleyici karşısında. Çiftin artık iki kızları vardır ve Paris’te birlikte yaşamaktadırlar. İkili bu süreçte bir yığın değişim yaşamış, çeşitli sürprizlerin yaşanacağı bir hayata doğru yelken açmıştır. Tüm sorunlara ve değişikliklere rağmen, değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan'da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları, beklenmedik gelişmelerle dolu bir güne dönüşecektir. “Gün Doğmadan” ile başlayıp “Gün Batmadan” ile devam eden on sekiz yıllık aşkın üçüncü perdesinde başrollerde Ethan Hawke ve Julie Delpy bulunuyor. İlk gösterildiği günden bu yana 2013’ün en fazla övgü toplayan filmine dönüşen “Geceyarısından Önce”nin yönetmenlik koltuğunda ise Richard Linklater bulunuyor. Filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 


PASİFİK SAVAŞI (PACIFIC RIM)

Bu hafta vizyona giren filmler

Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)’dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır.

Yönetmen: Guillermo Del Doro

Oyuncular: Charlie Hunnam (TV’s “Sons of Anarchy”), Idris Elba (“Thor”), Rinko Kikuchi (“The Brothers Bloom”), Charlie Day (“Horrible Bosses”), ve Ron Perlman (“Hellboy” serisi) rol alıyorlar. Oyuncu kadrosunda ayrıca Max Martini, Robert Kazinsky, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Diego Klattenhoff, ve Brad William Henke

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False