GeriAlışveriş Bu bahar Marrakesh’le tazelenin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu bahar Marrakesh’le tazelenin!

Bu bahar Marrakesh’le tazelenin!

Marrakesh ürünleri sağlıklı ve doğal saçlara sahip olmak isteyen kadınların yanında!

Nisan ayı kışın rehavetinden kurtulmak ve tazelenmek için en uygun aylardan birisi. Bu bahar Marrakesh ürünleriyle yıpranan saçlarınıza bakım yapabilir, kuruyan cildinizi nemlendirebilirsiniz. 

Marrakesh’in sihirli ürünleriyle saçlarınızı canlandırın

Her kadın parlak, hacimli ve sağlıkla ışıldayan saçlara sahip olmak ister. Özel formüllü ürünleriyle Marrakesh, kış mevsiminin olumsuz etkilerine rağmen saçlarınızın sağlıklı, doğal, parlak ve canlı olmasını sağlıyor. Marrakesh zengin içerikli ürünleriyle saçı besleyip koruyor, mükemmel parlaklığa kavuşturuyor ve kolay şekil almasını sağlıyor.

Marrakesh Arındırıcı Şampuan (Argan & Kenevir Yağı Terapisi): Tüm saç dipleri için nem ve parlaklık kazandıran bir şampuandır. Kenevir ve Argan Yağı özü içeren formülü saç diplerini nazikçe temizler ve ilk uygulamada saçların yeniden ışıltıya kavuşmasına yardımcı olur.

Buğday proteini saç derisini güçlendirir ve ileride oluşacak zararları önler. Sülfatsız formülü saçın rengini bozmadan nazikçe arındırır. Saf bitkisel özler nemi korur ve kontrolü arttırır. Özel formülü ile saçların yeniden kuvvetlenmesini destekler, tüm saç tipleri ve günlük kullanıma uygundur. 

Marrakesh Besleyici Saç Kremi (Argan & Kenevir Yağı Terapisi): Tüm saç tipleri için yoğun oranda nemlendirme sağlar. Saçların yumuşatarak kolay taranmasına yardımcı olur ve saçı onarır. Saç uçlarındaki kırılmaların kontrol altına alınmasını destekler, saça parlaklık verir.

Argan ve kenevir yağı saçın yapısını ve dokusunu belirgin biçimde arttırır. Buğday proteini saçı güçlendirir, onarır ve olabilecek zararlara karşı korur. Panthenol dolgun görünüşlü kalın saçlar için saçı hacimlendirir ve nemlendirir. Günlük kullanıma uygundur. 

Marrakesh Saç Besleyici Yağlar (Argan & Kenevir Yağı Terapisi): Kalın telli ve kuru saçlar için parlaklık, bakım ve korumayı bir arada bulabilirsiniz. Kenevir ve Argan Yağı Özü içeren özel formülü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirerek yumuşatır. İşlem görmüş mat saçlara parlaklık verir. Isı ile şekillendirmeye karşı saç tellerini koruma altına alır.

Çevresel etkenlerin saç tellerinde yarattığı hasara karşı saçı korur. Hafif yapısıyla saça hemen nüfuz ederek yağlı görüntü bırakmaz. Zor şekil alan saçları yumuşatarak elektriklenmesini engeller. Saçın kuruma zamanını da yüzde %50 hızlandırır. Saçı daha esnek yapar ve şekillendirmeyi kolaylaştırır.

Marrakesh Mucize Maske: Derinlemesine bakım yapan mucize saç kokteyli işlem görmüş saçlarınızı nemlendirilerek yumuşatır, elastikiyeti bozulan saçların yeniden sıklaşmasına yardımcı olur. Buğday proteini sayesinde saçları güçlendirerek yeniden hayat kazanmasına yardımcı olur. Argan ve Kenevir yağı terapisi saçın yapı ve dokusunu belirgin şekilde geliştirir. Jojoba yağı kuru yıpranmış ve stresli saçları parlaklık kazandırarak canlandırır.

Marrakesh ürünleri; sülfat, paraben içermez, propilen glikol, boyar madde içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürün, hayvansal kaynaklı bileşenler de içermiyor.

False