GeriAlışveriş Bu Ayakkabılar Aslında Çorap!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Ayakkabılar Aslında Çorap!

Bu Ayakkabılar Aslında Çorap!

Trumpette çorapları ile daha şık bebekler!

Ayakkabı görünümlü bebek çorapları çok şirin... Bebeklerin minik ayaklarını süsleyen Trumpette çorapları Bogi tekstil ile artık Türkiye’de!

22 yıldır Amerika’da tasarımlarıyla annelerin, rahatlığıyla bebeklerin gönlüne taht kuran Trumpette markası çorap ve ayakkabılarıyla artık Türkiye’deki tüketicileriyle buluşuyor. Özellikle 0-2 yaş bebekler için üretim yapan Trumpette markası, Bogi Tekstil distribütörlüğüyle Beymen Kids’lerde satışa sunuluyor. Trumpette, yaz aylarında da Alaçatı’da ve Marmaris Club Viva’da vitrinleri süsleyecek.

Bu Ayakkabılar Aslında Çorap
Bu Ayakkabılar Aslında Çorap

Aileler bebekleri için aldıkları kıyafetlerin altına genellikle sadece çorap giydiriyor. Ayakkabı giydirseler dahi bebek çok kısa bir süre sonra ayakkabıdan rahatsız oluyor ya da ayakkabı ayaktan düşüyor. Her tarz ayakkabı minik bedenler için konforlu olmayabiliyor. Çoğu zaman çoraplar kıyafetler için bir bütünlük oluşturmuyor. Trumpette bu noktada hayatlarına giriyor ve aileler istedikleri tarz kıyafetlerin altına onlarca çeşit Trumpette alternatifinden birini seçebiliyor.

Loferdan babete, spor tarzdan açık ayakkabı modeline kadar farklı tasarımlar sunan Trumpette, hem kız hem de erkek bebekler için giyinmeyi eğlenceli kılıyor. Her modelden 6 farklı renkle kutularda sunulan Trumpette çorapları, bebekli aileler için olduğu kadar, şık kutularıyla hediyelik olarak da tercih ediliyor.

False