GeriAlışveriş Body Series cildinizi şımartıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Body Series cildinizi şımartıyor!

Body Series cildinizi şımartıyor!

G&H’dan cildinize sihirli dokunuşlar...

Dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden Amway’in, Body Series G&H ürünü sizlere mükemmel bir bakım sunuyor!

Amway’in vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H cilt sabunu, vücut şampuanı ve vücut losyonu içeriğindeki gliserin ve doğal bal özleri ile cildi nemlendirerek rahatlatıyor ve özel bir koruma sağlıyor.

Bir sabundan en büyük beklenti cildi kurutmadan temizlemesi. Body Series G&H cilt sabunu cildi narin bir şekilde temizlerken mükemmel bir yumuşaklık sağlıyor. Nemlendirici gliserin ve bal içeren formülüyle kuru ciltleri canlandırıyor. Yüz ve vücut için ayrı ürün kullanmaya vakit ayıramayanlar için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Body Series G&H vücut şampuanı cildi nemlendirirken temizleyen nazik ve hafif bir şampuan. Ürünün içeriğinde bulunan gliserin, bal ve proteinin nemlendirici faydaları ciltte ipeksi dokunuşlar yaratıyor.

Body Series G&H vücut losyonu ise kurumuş ciltleri yumuşatıyor, bakımını sağlıyor ve ipeksi mükemmel bir cilt sunuyor. İçeriğindeki allantoin cildi rahatlatıcı bir etki bırakırken bir yandan nem kaybına karşı korumaya yardım için görünmez bir kalkan oluşturuyor.

Body Series ürünleri banyo lifi hediyeli

Gliserin ve doğal bal ile zenginleştirilmiş Body Series vücut ürünlerinden vücut şampuanı, vücut losyonu ve cilt sabununu bir arada sunan set ile mükemmel bir banyo keyfi yaşatacak lif hediye.

www.amway.com.tr

False