GeriAlışveriş BoConcept'ten Pinto Koltuk
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

BoConcept'ten Pinto Koltuk

BoConcept'ten Pinto Koltuk

Yoğun iş temposundan yorulan babalar için...

Dünyaca ünlü tasarım mobilya markası BoConcept’te Babalar Günü için en rahat hediye seçenekleri sizi bekliyor. Yoğun çalışma temposundan yorulan babalar için ideal bir ürün olan Pinto Koltuk tam babanıza göre!

Yoğun çalışma temposunda yorulan babalara ofiste kısa bir öğle uykusu imkanı veren Pinto Koltuk aynı zamanda evde televizyon karşısında maçın keyfini çıkartmak için de ideal. Ünlü tasarımcı Morten Georgsen‘nin imzasını taşıyan Pinto Koltuk, tasarım severlere fonksiyonel ve minimal çizgileri ile şehirli yaşama uygun bir konfor sunuyor.

Zarif tasarımlı Pinto Koltuk, klasik ayak uzatma parçasıyla dinlenme imkanı sunarken, dik durumdayken de istenilen konforu sunabiliyor. Bu özelliğiyle Pinto Koltuk; hem evler hem de ofislerde kullanılabiliyor. Dünyaca ünlü perakende mobilya zinciri BoConcept Etiler’deki mağazasında ev dekorasyonunu için İskandinav tarzı mobilya ve aksesuarlar sunmaktadır. BoConcept’in Etiler mağazasında geniş kumaş seçenekleri arasından babanıza uygun kumaş ya da deri kaplamayı seçebilir, onu Pinto’ nun eşsiz konforuna emanet edebilirsiniz.

False