GeriEtkinlikler Bobby Mcferrin 27 Martta Ankara'da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bobby Mcferrin 27 Martta Ankara'da!

Bobby Mcferrin 27 Martta Ankara'da!

Bobby Mcferrin unutulmaz bir gece için başkentte!

Caz, pop, R&B, klasik ve dünya müziği gibi farklı tür müzik stillerini bir araya getiren, 10 Grammy ödüllü Bobby Mcferrin, 27 Mart 2012 Salı günü Ankara Gordion Oditoryum’da!

Congresium Ankara, dünya starlarını başkentli müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Günümüzün başarılı ve seçkin sanatçılarına ev sahipliği yapan Congresium Ankara, efsanevi ses virtüözü Bobby McFerrin’i dünya standartlarındaki 3.107 kişilik muhteşem salonu Gordion Oditoryum’da ağırlamaya hazırlanıyor. 10 Grammy Ödüllü sahibi Sanatçı 27 Mart Salı günkü unutulmaz performansıyla müzikseverlere eşsiz bir gece yaşatacak.

Bobby McFerrin'a bu konserde önemli müzisyenlerimizden Kanun üstadı Tahir Aydoğdu ve Neyzen Bilgin Canaz ile Orfeon Oda Korosu eşlik ediyor. Saz üstadları ile eşsiz doğaçlamalara imza atacak olan Sanatçı, Türk Koro Müziğinin başarılı temsilcilerinin başında gelen ve dünyaca ünlü vokal topluluklarından Swingle Singers ve Cantabile ile başarılı konserlere imza atan Orfeon Oda Korosu ile birlikte kendi kompozisyonlarını ve Türk bestelerini yeniden yorumlayacak.

Bilet almak için: www.biletix.com

Congresium gişesi: 0 (312) 286 54 61

False