Geriİsimler Sözlüğü Blackpink Üyeleri Kimlerdir? Blackping İsimleri, Boyları, Yaşları Ve Kiloları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Blackpink Üyeleri Kimlerdir? Blackping İsimleri, Boyları, Yaşları Ve Kiloları

Blackpink Üyeleri Kimlerdir? Blackping İsimleri, Boyları, Yaşları Ve Kiloları

Dünya üzerinde farklı kişilerden oluşmuş pek çok grup şarkıcılar bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Blackpink olmaktadır. YG Entertainment tarafından oluşturulmuş Blackpink grubu üyeleri ve pek çok özellikleri sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Blackpink üyeleri kimlerdir? Blackpink isimleri, boyları, yaşları ve kiloları hakkında merak edilenleri sizlere detaylıca derledik.

Blackpink dört kişiden oluşturulmuş bir grup olmaktadır. Özellikle Billboard Hot 100 listesinde en yüksek listeye sahip özellikle kadın koreli sanatçılardan oluşan Blackpink pek çok kişi tarafından sevilmekte ve takip edilmektedir. Bu nedenle Blackpink içerisinde üye olan kişilerin farklı özellikleri ve bilgileri de sıklıkla araştırılmaktadır. 

 Blackpink Üyeleri Kimlerdir? 

 Blackpink kariyer hayatı boyunca çok sayıda çevrimiçi rekor kırmış ve yayınlanan müzik videoları kısa sürede en çok izlenen müzik videosu almış dört kişilik bir grup olmaktadır. Güney Koreli bir kız grubu olan Blackpink üyeleri 4 kişiden oluşmaktadır. 

 Blackpink Jisoo, Jennie, Rose ve Lisa üyelerinden oluşmaktadır. Whistle ve Boombayah içeren tek albümleri ilk albümleri olmakta ve bir numara ile giriş yapmıştır. En yüksek listeye sahip olan ce kadın Koreli sanatçılardan oluşan Blackpink Ice Cream ile 13. sıraya yükselmiştir. Daha sonra Bilboard 200'de grubun ilk albümü olan The Album ile iki numaraya yükselmiştir. 

 Blackpink en üst sıralarda yer alan ve zirveye çıkan ilk kız Koreli grup olma özelliği taşımaktadır. Blackpink üyeleri günümüzde Youtube'da en çok izlenen Kore şarkısı Ddu- Du Ddu-Du ile meşhur olmuştur. Ayrıca grup Birleşik Krallıkta Koreli sanatçılar arasında en çok hit olan 40 şarkıya da sahiptir. Ayrıca Blackpink Dua Lipa ile ortaklaşa Kiss and Make Up şarkısını yapmıştır. Bu şarkı ile Avustralya Kayıt Endüstrisi Birliğinden platin sertifikası da almıştır. 

 Blackpink İsimleri 

 Blackpink grubu 4 kızdan oluşmuş ve pek çok kişi tarafından severek takip edilmiş bir gruptur. Aldığı ödüller ile isminden sıklıkla söz ettiren Blackpink grubunda bulunan kişilerin isimleri ise şunlardır: 

 - Kimm Jisoo

 - Kim Jennie

 - Park Chae-young

 - Lalisa Manoban 

 Blackpink Boyları 

 Blackpink grubu Youtube içerisinde en çok abone alınan müzik grubu olarak bilinmektedir. Ayrıca kadın oyuncular ve Asyalı grup olma özelliğini de taşımaktadır. Youtube ile birlikte Spotify'da en çok takip edilen kız grubu olma özelliği de bulunmaktadır. 

 Blackpink grubu aldığı pek çok ödül ile isminden sıklıkla bahsedilmektedir. Şarkıları ile birlikte gruba üye olan kişilerin pek çok özelliği de araştırılmaktadır. Bu özelliklerden birisi de üyelerin boyları olmaktadır. Blackpink grubunda bulunan kişilerin boy özellikleri şunlardır: 

 - Kim Jisoo: 1.62 boyundadır.

 - Kim Jennie: 1.63 boyundadır.

 - Park Chae-young: 1.68 boyundadır.

 - Lalisa Manoban: 1.67 boyundadır. 

 Blackpink Yaşları 

Altın Disk Ödüllerinde Yılın Yeni Sanatçısı ödülü ve 2020 yılında En İyi Kadın Grubu ödülü alan Blackpink grubu son zamanların en çok takip edilen gruplarından birisidir. Güney Koreli bir kız grubu olan Blackpink üyelerinin doğum tarihleri ve kaç yaşında oldukları şu şekilde açıklanmaktadır: 

 - Kim Jisoo: 3 Ocak 1995 yılında doğmuş ve 27 yaşındadır.

 - Kim Jennie: 16 Ocak 1996 yılında doğmuş ve 26 yaşındadır.

 - Park Chae-young: 11 Şubat 1997 yılında doğmuş ve 25 yaşındadır.

 - Lalisa Manoban: 27 Mart 1997 yılında doğmuş ve 25 yaşındadır.

  Blackpink Kiloları 

 4 Koreli kızdan oluşan Blackpink grubundaki üyelerinin araştırıldığı özelliklerden birisi de kiloları olmaktadır. Blackpink üyelerinin kiloları şu şekilde açıklanmaktadır: 

 - Kim Jisoo: 45 kg

 - Kim Jennie: 46,5 kg

 - Park Chae-young: 46 kg

 - Lalisa Manoban: 46 kg 

False