GeriEtkinlikler Beklenen film “Senden Bana Kalan” vizyonda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Beklenen film “Senden Bana Kalan” vizyonda

Beklenen film “Senden Bana Kalan”  vizyonda

Dramla mizahı iç içe bulmak isteyenler için...

Yönetmenliğini Alexander Payne’nin yaptığı, başrolünde George Clooney’nin oynadığı, Kaui Hart Hemmings’in romanından uyarlanan yılın en iddialı yapımlarından biri olan “Descendants” (Senden Bana Kalan) seyirciyle buluştu.

5 dalda Oscar adaylığı ve 2 dalda kazandığı Altın Küre (En İyi Film & En İyi Erkek Oyuncu) ile yılın en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan Descendants’ın başrolünde, bu filmdeki performansı kariyerinin en iyi performansı olarak da değerlendirilen usta oyuncu (aynı zamanda senarist ve yönetmen kişiliğiyle de kendinden söz ettiren) George Clooney yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise About Schmidt ile iki Oscar adaylığı bulunan ve Sideways ile Oscar kazanan Alexander Payne oturuyor.

Filmin konusu

Bir deniz kazasında eşi ağır yaralanan ve Hawai’de büyük bir arazinin mirasçılarından olan Matt, kaza sonrasında iki kızıyla yeniden bir bağ kurmaya çalışır. Fakat bu hiçte düşündüğü kadar kolay olmaz. Matt, kızlarıyla olan ilişkisini düzeltmeye kararlıdır ve kızlarıyla birlikte bir seyahate çıkar. Asıl amacı ise tahlihsiz kazadan önce karısı Elizabeth ile ilişkiye giren genç emlakçıyla yüzleşmektir. Ancak yaşadığı olayların travmatik etkisi Matt’in hayatını oldukça zorlaştıracaktır. Mizahla dramın bir arada barındığı hikâye, duygusal yönü de ağır basan etkileyici bir yapıt.


SENDEN BANA KALAN FİLM FRAGMANI
[video=hurriyetaile_video/sendenbanakalanfilmfragmani.flv]

False