GeriEtkinlikler Bebeklerin en büyülü anları bu yarışmada!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeklerin en büyülü anları bu yarışmada!

Bebeklerin en büyülü anları bu yarışmada!

0-5 yaş arası bebeklerin uyurken çekilmiş fotoğrafları yarışacak.

Uyuyan bir bebeğin o meleksi anlarını bir aktivitede bir araya getirmek amacı ile yola çıkan Aquaflorya AVM, 22-30 Mart tarihleri arasında herkesi hem yarışmaya katılmaya hem de yarışma fotoğraflarından oluşacak sergiyi gezmeye davet ediyor.

Aquaflorya AVM ve Maya Halkla İlişkilerin birlikte düzenledikleri aktivitede 0-5 yaş arası bebeklerin uyurken çekilmiş fotoğrafları yarışacak. Annelerin içini en çok yumuşatan, duygulandıran an, bebeğinin melek gibi mışıl mışıl uyuduğu anlardır kuşkusuz. O meleksi görüntüyü seyretmek her annenin en mutlu, huzurlu olduğu, gören herkesi etkileyecek büyülü anlardır. Siz de bu harika anları evinizde bebeğinizin yatağında çekip getirebilir, isterseniz AVM içerisinde bebek arabasında uyuyakalmış meleğinizin fotoğrafını fotoğrafçımıza çektirerek yarışmaya katılabilirsiniz.

Canbebe ve Gymboree Yeşilköy sponsorluğunda gerçekleşecek aktivitede dereceye giren bebekleri çok özel hediyeler bekliyor. 22-30 Mart tarihleri arasında Aquaflorya alışveriş merkezine gelin, aktivite alanındaki Gymboree Yeşilköy özel oyun alanında bebeğiniz eğlenirken siz de Canbebe ürünlerinden hediyeler alın. 

False