GeriAlışveriş Bebek ve çocuklara renkli ve tasarım ayakkabılar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebek ve çocuklara renkli ve tasarım ayakkabılar

Bebek ve çocuklara renkli ve tasarım ayakkabılar

Lil Bugga 0-4 yaş aralığına oyuncak tadında, rengarenk, gerçek deri, anatomik tabanlı, el yapımı ayakkabılar tasarlıyor!

Artık oyun dönemindeki çocuklar, sıra ayakkabıya gelince renklerden vazgeçmeyecek. Mis gibi gerçek deri, kimyasalsız, elde yapılmış renkli ayakkabıları oyuncak seçer gibi seçebilecek. Yada anneler, yeni doğmuş bebeklerinin giysilerini nefis tasarım ayakkabılarla kombinleyebilecek.

LİL BUGGA YEPYENİ BİR MARKA!

Felsefesi: Sağlıklı ayakkabı için, şık tasarımlardan, renklerden vazgeçmeye gerek yok! Hem sağlıklı, hem anatomik, hem de çok geniş renk yelpazesiyle, sade ama çok ince fikirlerle tasarlanmış nefis bir kolleksiyonla çıkış yaptı.

LİL BUGGA MODELLERİ BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞ!

Alışılmış bebek patikleri, çocuk ayakkabıları yerine, yetişkinlerin severek giydiği modelerden ilham alındı! Mokasenler, babetler, sandaletler, botlar, çocuk anatomisine göre yeniden tasarlandı! Yine, alışılmış bebek, çocuk renkleri yerine şaşırtan renkler, süprizli detaylarla oyuncak gibi tasarlandı.

Artık büyümesini beklemeye gerek yok, yeni doğan bebeğinize, sağlıkla giydirebileceğiniz, rengarenk çeşitlerden bir ayakkabı koleksiyonu yaratabilirsiniz!

Lil Bugga modellerinden bir tane almak yetmez! Koleksiyon yapmak isteği uyandıran çeşitlikte ve renkte ayakkabılar sadece online satışta!

False