GeriBebek Sağlığı Bebek arabası alırken nelere dikkat etmek gerekir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebek arabası alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bebek arabası alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bebeğin güvenliği ve konforu için bu önerilere dikkat!

Kanz ve S&D Araç Gereç Satış Müdürü Ayşen Okşak, anne ve babaların bebek arabası seçerken dikkat etmeleri gereken önemli noktaları anlatıyor.

Güvenlik şart

Araç gereçleri tasarlarken önceliğimiz, başta güvenlik olmak üzere bebekler için sağlıklı ürünler sunmak. Dolayısıyla bebek arabası seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli konu güvenliktir. Konu güvenlik olunca da bebek arabası seçerken güvenlik belgesi olup olmadığına dikkat edilmelidir.

İhtiyaçlar belirlenmeli

Bebek arabası seçerken öncelikle ihtiyaçlar belirlenmelidir. Nasıl bir bebek arabasına ihtiyacımız var? Ağır mı, hafif mi? Bu soruları bebek arabası seçerken kendimize sormamız gerekmektedir. Ayrıca bebek arabası yaşam tarzınıza uygun olmalıdır. Araba bagajınız küçükce, katlandığında çok yer kaplamayan bir model seçmelisiniz. Yürüyüşü seven bir anneyseniz büyük tekerlekli ve ağır modeller seçmelisiniz. Eğer daha çok alışveriş merkezi gibi mekanlarda vakit geçirecekseniz hafif ve pratik bir model seçmeniz gerekmektedir.

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK RAHAT KATLANABİLİR VE TAŞINABİLİR BEBEK ARABASINA SAHİP OLMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? 

Ürün garantisi

Ürünün garantisi olması çok önemlidir. Ürününüz bozulduğunda ya da bir parçası kaybolduğunda satış sonrası sağlıklı bir hizmet alabileceğiniz bir markayı tercih etmenizi öneririm.

False