GeriAlışveriş Bebeğinizle Sıcacık Bir Kış...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğinizle Sıcacık Bir Kış...

Bebeğinizle Sıcacık Bir Kış...

STOKKE®’nin bebek arabasının muhteşem dizaynı ile çocuğunuzla dolaşırken aranızdaki bağ hiç kopmayacak.

Türkiye’deki dağıtımı Nest by Mozaik tarafından gerçekleştirilen, çocukların konforunu ve sağlığını temel alan bir İskandinav markası olan STOKKE®’nin en önemli özelliği, ürünlerini aile ile çocukların mümkün olduğunca yakın temasta olmasını sağlayacak şekilde tasarlaması.

Bu özelliğinin yanı sıra, aynı zamanda güvenli, çocuğun gelişimini destekleyici ve çocukla birlikte büyüyen ürünler yaratıyor.

STOKKE® XPLORY® yüksek bebek arabasının dizaynı şehirde dolaşırken bile çocuk ve ailelerin sıradışı bir bağ kurmalarını sağlar.

Altı farklı oturma pozisyonuna sahip bu arabalar, farklı renkleri ve modern dizaynı ile bebeğinize ve size konforlu olduğu kadar şık bir gezinti  sunuyor.

STOKKE® XPLORY® Winter Kit ile bebeğinizi kışın soğuğundan artık en iyi şekilde koruyabilecek ve bu kış setinden çok memnun kalacaksınız. Winter Kit içinde başlık, rüzgar koruyucu, bağlanabilir kuzu postu bulunuyor. Ayrıca, içi kuzu kürküyle kaplı soğuktan koruyucu eldivenler sayesinde de çocuğunuzu gezdirirken sizin de elleriniz üşümeyecek.
 

False