GeriDoğum Bebeğinizin ismini kim koydu?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğinizin ismini kim koydu?

Bebeğinizin ismini kim koydu?

bebek bekleyen ailelerin en çok zorlandığı konulardan biri bebeğin ismine karar vermektir. Anne ve baba arasında karasızlık yaşanabilir, bir de araya arkadaş ve aile büyükleri de dahil olursa içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Hatta kararsızlığın tatlı tartışmalara da sahne olduğu zamanlar olur. Peki, siz bu süreci nasıl geçirdiniz ve bebeğinizin ismini kim koydu?

[poll_id=7]

TEK Mİ ÇİFT Mİ?

SON 10 YILIN EN POPÜLER ERKEK BEBEK İSİMLERİ

Bebeğinizin ismini kim koydu

Emir, Yağız, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Kağan, Mert, Görkem Burak, Meriç, Berke, Efe, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Cem, Yiğit, Emre, Kutay, Tuna, Baran, Arhan, Canberk, Dağhan, Bora, Rüzgâr, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Polat, Serhan, Utku, Berkay, Onur, Çağlar, Can, Tuğra, Şah, Göktürk, Ali.

SON 10 YILIN EN POPÜLER KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeğinizin ismini kim koydu

Talya, Zeynep, Ela, Duru, Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Alara, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Yağmur, Lara, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Mira, Beren, Pelin, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, İlayda, Minel, Alara, Arzum, Aleyna

BEBEĞİNİZE HALA İSİM BULAMADINIZ MI?

Bebeğinizin ismini kim koydu

False