GeriAlışveriş Bebeğinizin güvenliği bizim için çok önemli!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğinizin güvenliği bizim için çok önemli!

Bebeğinizin güvenliği bizim için çok önemli!

Doll ile içiniz rahat!

Anne ve babalar için bebeklerinin sağlığı ve güvenliği her şeyden önce gelir. Bu sebeple bebeğimiz için kullanacağımız her türlü “araç gereci satın alırken” görünüşünden daha ziyade “güvenlik” kriterlerinin yeterliliğini kontrol etmeliyiz. Özellikle belki de yıllarca kullanmamız gereken bebek arabası seçimi çok önemli.

Yanlış bir bebek arabası seçerseniz hem bebeğinizin güvenliğini tehdit etmiş olursunuz hem de yapmayı planladığınız uzun, keyifli yürüyüşler burnunuzdan gelebilir. Bebek arabası seçiminde öncelikle dikkat etmeniz gereken güvenlik kriteri emniyet kemeri olmalı. Satın aldığınız arabanın beş nokta emniyet kemeri olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Bu arabayla Türkiye’deki daracık kaldırımlarda yıllarca yürümek zorunda kalacağınız düşünülürse tekerleklerin 360 derece dönüyor olması size büyük kolaylık sağlayacaktır. Arabanın kumaşı da en az güvenliği kadar önemli bir etken. Bebeğinizin hassas tenine temas edecek bu kumaşın sağlıklı malzemelerden üretildiğine ve kolay temizlenebilir olduğuna emin olun. Arabayı yaz kış kullanacağınız düşünülürse bebeğinizi yazın güneşten koruyacak bir tenteye sahip olması içinizi rahatlatan bir faktör olacaktır. Arabayı evde muhafaza ederken, ya da bir yere taşırken rahat edebilmeniz için kolay katlanılabilir olması da çok önemli.

Doll ile bebeğinizin güvenliği emin ellerde…

1842 yılından beri bebek ve çocukları en güzel aksesuarlarla yazın güneşten, kışın soğuktan koruyan Doll, rengarenk ürünleriyle hem anne babaların hem de bebeklerin beğenisini kazanıyor. Bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri Doll’un bebeklerin rahatı ve güvenliği için ürettiği araç-gereçlerden yalnızca birkaçı…

Bebeklerin güvenliği için gerekli olan her türlü dünya standardında sertifikaya sahip Doll ürünlerinin kumaşları da bebeğinizin hassas cildi düşünülerek, hiçbir kanserojen madde içermeyen malzemelerle, Oeko-Tex 100 normlarına uygun olarak üretiliyor.

Bebeğinizi büyütürken yıllarca güvenle ve huzurla kullanabileceğiniz Doll marka araç-gereçleri Türkiye genelindeki tüm Kanz ve S&D mağazalarından rahatlıkla temin edebilirsiniz. 

Doll bebek arabalarında özel indirim. Kidycity.com adresini tıklayın fırsatı kaçırmayın!

Online alışveriş: Doll ürünlerine www.kidycity.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Web sitesi: www.kanz.com.tr

Blog: blog.kanz.com.tr

Facebook: www.facebook.com/kanzturkiye

Twitter: www.twitter.com/KanzTR  

False