GeriAlışveriş Bebeğinizi yazın sıcak havasında serin tutun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğinizi yazın sıcak havasında serin tutun

Bebeğinizi yazın sıcak havasında serin tutun

Stokke Xplory'nin yeni renkleri...

STOKKE® XPLORY® yüksek bebek arabasının dizaynı şehirde dolaşırken bile çocuk ve ailelerin yakın bir bağ kurmalarını sağlar. Yeni doğanlar için portbebe ve oto koltuğuna sahip bu bebek arabası, büyüyen çocuklar için ayarlanabilir koltuğuyla beş farklı oturma pozisyonuna sahip.

STOKKE® XPLORY® farklı renkleri ve modern dizaynı ile bebeğinize ve size konforlu olduğu kadar şık bir gezinti imkanı sunuyor. Ayarlanabilir yüksek koltuğu sayesinde, gittiğiniz kafelerde, restoranlarda sizi mama sandalyesi derdinden kurtarıyor. Çocuğunuz büyüdükçe ayaklık kolaylıkla ayarlanabiliniyor. 2 tekerleği katlanarak basamaklar, kaldırımlar, dar alanlar gibi yerlerde tek elle bile rahat kullanım sağlıyor. Ayrıca, büyük çocuklarınız düşünülerek, bebek arabasının arkasına takılabilen kaykayı da bulunuyor. Kaykay dışında her renk pusetle uyumlu anne bakım çantası, şemsiye, battaniye, kışlık set, yazlık set gibi birçok aksesuarı daha bulunuyor.

Stokke Xplory’nin mor, kırmızı, yeşil, lacivert, bej renkleri bulunurken bu sene ayrıca klasik bir renk olan kahverengi ve jean renginde olan sınırlı sayıda blue melange renkleri de eklendi. Bu özel üretim olan Blue Melange diğer Xplory renklerinden farklı olarak anne bakım çantasıyla beraber satışa sunuluyor. Xplory Blue Melange’ın ekstra sadece portbebesi bulunuyor, diğer aksesuarlarını bej veya koyu lacivert gibi başka renklerle kombine ederek kullanabilirsiniz.

Stokke® yeni yazlık set mavi pikselli

Stokke Xplory için başka bir yenilik ise mavi pikselli yazlık set. Geçen sene pembesi olan pikselli desenin bu sene de erkek çocukları düşünülerek mavi pikselli deseni tasarlandı. Hava alabilen fileli bölmeye sahip, havlu kılıf, güneşlik ve şemsiye içeren yazlık set sayesinde bebeğinizi yazın sıcak havasında serin tutun. Pikselli desenleri dışında, ekoseli, puantiyeli ve çiçekli desenleri de mevcut.

Stokke® PramPack™

Seyahat ederken arabanız zarar görmesin, sizin de keyfiniz kaçmasın. Stokke® PramPack™ bebek arabası çantası, seyahat ederken Xplory bebek arabanızın kırılmasını, ıslanmasını veya herhangi bir zarar görmesini engeller. Kullandıktan sonra kolayca katlanıp taşınabilir ve çok yer kaplamaz. Ayrıca, diğer birçok bebek arabası ile de uyumludur.

False