GeriAlışveriş Bebeğinize özel mamalar bir mesaj uzaklığında!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğinize özel mamalar bir mesaj uzaklığında!

Bebeğinize özel mamalar bir mesaj uzaklığında!

Hem sağlıklı hem kolay…

Turkcell ve annelerin mutfaktaki en büyük destekçisi Gurme Bebek, 6. ayını doldurmuş bebeklere anne sütünden katı gıdaya geçiş sürecinde sağlıklı besinlerin tüketilmesini tavsiye eden “Turkcell Gurme Bebek” hizmetini başlattı. 18 ay boyunca bebeklerin ayına uygun olarak haftada 2 bebek dostu tarif ve 1 bilgilendirme mesajının paylaşıldığı Turkcell Gurme Bebek, toplamda 156 yeni tarif ve 78 bilgilendirme mesajını annelere ulaştırarak, “Bugün ne pişirsem?” derdine son verecek. Hem besleyici hem lezzetli tarifler ile hem anneler hem de bebekler anne sütünden katı gıdaya geçiş sürecini keyifle yaşayacak.

Bebeğin ayına uygun sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleri cebinize geliyor!

Bebeklerde ek gıdaya geçiş, altıncı aydan 2 yaşına kadar devam eden bir süreç. Bu süreçte bebeklerin sindirim ve bağışıklık sisteminin gelişimi, yutma becerileri, motor becerileri, sosyal ve psikolojik gelişimi gibi farklı etkenler onun neyi, hangi formda ve ne şekilde tüketmesi gerektiğini etkiler. 6-24. ay arası bebekler için tüm bu etkenler dikkate alınarak hazırlanan ve bebeğin ayına uygun olarak tüketebileceği sağlıklı ve lezzetli tarifler Turkcell Gurme Bebek servisi ile cebinize geliyor.

Servisi başlatmak için MAMA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra bebeğinizin doldurduğu ayı ekleyerek 2222’ye SMS göndermek yeterli.

False