GeriAlışveriş Bebeğiniz Prima’nın Yıldızı Olabilir!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğiniz Prima’nın Yıldızı Olabilir!

Bebeğiniz Prima’nın Yıldızı Olabilir!

Bebeğinizin neşeli anlarını çekme zamanı!

Sizin bebeğiniz… O kimseye benzemez. Evinizin en değerli, en sevimli, en tatlı, en büyük neşe kaynağı… Onun Prima’nın yeni yıldızı olmak için neyi eksik? Hiçbir şeyi dediğinizi duyar gibiyiz. Biz de sizin gibi düşünüyoruz, bebeğiniz Prima’nın yeni yıldızı olabilir! 

Bebeğinizin tek ihtiyacı olan kusursuz bir gece uykusu… E hadi, bebeğinizi Prima ile deliksiz bir uykuya yatırın, sabahında ise neşeli anlarını kameraya alın. www.primayildiziniariyor.com adresine girerek onun en eğlenceli videosunu yollayın, her hafta ziyaretçiler oylasın, ilk 5’e girenleri jüri puanlasın ve en neşeli bebek kazansın!

Bebeğiniz Prima’nın Yıldızı Olabilir

Bebeğiniz genel değerlendirmede birinci olursa Prima’nın “Yeni Yıldızı” olma ve 20.000 TL’lik eğitim fonu kazanma fırsatını yakalasın. Üstelik yine genel değerlendirmede 2. 3. 4. ve 5. olan bebekler de Prima’dan 1 yıllık Prima Aktif Bebek Bezi kazanacak. Haftalık değerlendirme sonunda birinci olan kişiler ise bebeklerinin neşeli anlarını gönüllerince kaydetmelerini sağlayacak Sony HandyCam’in sahibi olacak. Bebeğinize ve size sesleniyoruz, bu fırsatı sakın kaçırmayın! 

False