GeriEtkinlikler Bayram Tatilini VIA Hotel’de Yaşayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayram Tatilini VIA Hotel’de Yaşayın

Bayram Tatilini VIA Hotel’de Yaşayın

Bayramda VIA Hotel'de hem eğlence hem de bol bol alışveriş yapma imkanı...

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatil ile birlikte “Nereye gitsek, ne yapsak?” planları yapılmaya başlandı. İşte size bir öneri; hem dinleneceğiniz hem eğleneceğiniz hem de bol bol alışveriş yapabileceğiniz bir cennet köşesi; İstanbul’un yeni 5 yıldızlı oteli VIA Hotel… Üstelik Kurban Bayramı’na özel fiyatlar ve avantajlarla!

Hem Alışveriş Hem Eğlence

En üst standartlarda sunduğu hizmeti lüksün konforuyla birleştiren VIA Hotel’de bu bayram ailenizle birlikte unutulmaz deneyimler yaşayacaksınız. Türkiye’nin en büyük Outlet Alışveriş Merkezi VIA/PORT ve en büyük açık hava eğlence merkezi VIA Crazy Park ile aynı kompleks içinde bulunan VIA Hotel’de hem huzur dolu bir dinlenmenin hem de alışverişin ve eğlencenin keyfini çıkaracaksınız.

VIA Sağlık Kulübü Ücretsiz!

Bayram avantajlarına gelince… Konaklama için süper indirimler sizleri bekliyor. 0-6 yaş arası çocuklardan herhangi bir ücret alınmazken, 7-12 yaş arası çocukların konaklamaları ise yüzde 50 indirimli olacak.

Ayrıca tüm misafirler konakladıkları süre boyunca kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna ve fitness center’ın bulunduğu VIA Sağlık Kulübü’nden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Şehir dışından havayolu ile gelecek misafirler, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkan ücretsiz VIA Hotel servislerinden yararlanabilecek.

False