GeriAlışveriş Bayram sofraları Teksüt ile zenginleşiyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayram sofraları Teksüt ile zenginleşiyor

Bayram sofraları Teksüt ile zenginleşiyor

Birbirinden lezzetli ikramlar hazırlamak sizin elinizde!

Tüm ailenin bir araya geldiği, kalabalık bayram sofraları için farklı ve lezzetli tarifler hazırlamak isteyenlere TEKSÜT, birbirinden cazip alternatifler sunuyor.

TEKSÜT Taze ile lezzetine doyum olmayan, limonlu bir cheesecake hazırlayabilir ya da Peynirim Çikolatalı ile küçük krep ya da eklerler yapabilirsiniz. TEKSÜT’ün yöresel peynirleriyle hazırlanacak bir peynir tabağı da bayram ziyafetleri için ideal.

Günler öncesinden planlanmaya başlanan ve özenle hazırlanan bayram sofraları için birbirinden lezzetli peynirlerle alternatif tatlar hazırlayabilir, misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz. TEKSÜT’ün geniş ürün yelpazesi bu konuda zengin seçenekler sunuyor. Sürülebilir beyaz peynir olan TEKSÜT Taze’yi simitlerle veya sandviçlerin içinde ikram edebileceğiniz gibi, hazırlayacağınız cheesecake’te de kullanabilirsiniz. Ya da yüzde 85 peynir ve yüzde 15 çikolatadan oluşan Peynirim Çikolatalı ile ikramlık ekler ve krepler yapabilirsiniz.

TEKSÜT’ün tüm bu enfes lezzetlerinin yanı sıra örgü, dil ve çeçil gibi yöresel peynirleri, taze kaşar, beyaz peynir, UHT süt, labne, kaymak ve az yağlı beyaz peynir gibi alternatifleri de lezzet tutkunlarına bayram sofraları için farklı deneyimler sunuyor.

False