GeriEtkinlikler Batman ile Superman karşı karşıya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Batman ile Superman karşı karşıya!

Batman ile Superman karşı karşıya!

İki süper kahraman düşman olursa…

Son Superman filmi ‘Man of Steel’in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmin Superman ile Batman’i buluşturacağı dedikodularını doğruladı. Devam filminde iki süper kahraman karşı karşıya gelecek!

Geçen ay gösterime giren son Superman filmi ‘Man of Steel’in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmde Superman’e Batman’in de katılacağına dair dedikoduları doğruladı. ABD’nin San Diego eyaletinde gerçekleştirilen Comic Con’da bir açıklama yapan Snyder, filmin senaryosunun yazımına başlandığını belirtti. 2015 yılında gösterime girmesi beklenen filmde Superman’i bir kez daha İngiliz aktör Henry Cavill’in canlandıracağı ancak Christopher Nolan’ın ‘Kara Şövalye’ üçlemesini tamamladıktan sonra Batman filmlerinde rol almayacağını açıklayan Christian Bale’in yerine Batman’i kimin canlandıracağının henüz bilinmediği açıklandı.

İki süper kahraman karşı karşıya!

Comic Con’da 6 bin çizgi roman okuruna yaptığı açıklamanın ardından Warner Bros aracılığıyla resmi bir açıklama da yayınlayan Snyder, bir sonraki filmde Superman’in Batman’le savaşacağını ve bunun birçok sinemaseveri şoka uğratacağını söyledi. Snyder “Kabul edelim ki Superman ile Batman’in karşı karşıya gelmesi efsanevi olacak! Onlar var olan en büyük iki süper kahraman” dedi. Superman de Batman de ‘iyilerin tarafında’ savaşan süper kahramanlar olsa da Nolan’ın Batman üçlemesini yaratırken yararlandığı ‘Kara Şövalye’ serisinde Superman ve Batman düşman olarak gösteriliyor. Warner Bros yeni Superman filminde yönetmen Nolan’ın da prodüktör olarak görev yapacağını açıkladı. 

False