GeriAlışveriş Bakımlı bir cildin sırrı: Sebi Simyacı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bakımlı bir cildin sırrı: Sebi Simyacı

Bakımlı bir cildin sırrı: Sebi Simyacı

Hücre yenileyici özelliği ile yaşlanmanın etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Sebi Simyacı’da; Sebi İxir Leke Kremi, Sebi İxir Akne Kremi, Sebi İxir Acil Bakım Kremi, Sebi Su, Sebi Ala ve Sebi Simyacı ürünleri yer almaktadır.

SEBİ İXİR LEKE KREMİ:

 Sebi İxir Leke Kremi ödüllü, dünya patentli formülüyle ciltteki lekeleri cildi yormadan ve yıpratmadan gidermeye yardımcıdır. Ürün güneş, doğum, yaşlılık lekelerini, çilleri ve kararmaları gidermeye yardımcıdır. Sebi İxir Leke Kremi nem sağlamakta, cildi çevresel faktörlere karşı da korumakta, 4 mevsim kullanılabilmektedir.

Sebi İxir Leke Kremi, sonbahar ve kış aylarında oluşan cilt kuruluğunu gidermeye yardımcıdır. Cilt kuruluğu hem kişinin rahatsız hissetmesine hem de yaşlanma belirtilerinin erkenden oluşmasına yol açmaktadır. Sebi İxir Leke Kremi leke gidermeye katkı sağlamasının yanı sıra cilde nem vererek bakım yapmaktadır.

Bakımlı bir cildin sırrı: Sebi Simyacı

SEBİ İXİR AKNE KREMİ:

Sebi İxir Akne Kremi ciltteki akneleri, sivilceleri, siyah noktaları ve yağlılık şikayetini gidermeye yardımcıdır. Gözenekleri sıkılaştırmaya katkıda bulunan ürün pürüzsüz bir görünüm oluşturmaktadır.

SEBİ İXİR ACİL BAKIM KREMİ:

Sebi İxir Acil Bakım Kremi ilk kullanımdan itibaren cilde bakım yapmakta ve nem sağlamaktadır. Deriyi besleyen ürün cildi çevresel faktörlere karşı da korur.

SEBİ SU:

Ödüllü, dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren temizleme suyudur. Ciltteki kir, yağ, ter ve makyajı arındıran ürün tüm Sebi Simyacı ürünlerinden alınacak faydayı en üst düzeye çıkarmaktadır.

Bakımlı bir cildin sırrı: Sebi Simyacı

SEBİ ALA BEYAZLATICI ANTİ AGİNG KREM:

Sebi Ala Beyazlatıcı Anti Aging Krem, anti aging bakımın yanı sıra içerdiği silisyum kaplı değerli mineraller ile cildi beyazlatmaktadır. İlk kullanımda aydınlık görünüm oluşturan Sebi Ala’nın pH’ı nötrdür; göz çevresi, yüz, boyun dahil tüm cilde uygulanabilmektedir.

Sebi Simyacı Anti Aging Krem, “Tek üründe tüm bakım”: Tüm Sebi Simyacı ürünleri arasında en yüksek miktarda ödüllü, dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içerme özelliğine sahip Anti Aging Krem ilk kullanımdan itibaren aydınlık bir görünüm sağlar. Sebi Simyacı kırışıklıkları, sarkmaları, lekeleri, cilt tonu eşitsizliklerini gidermeye yardımcıdır.

Örümcek Ağı etkili Sebi Simyacı Anti Aging Krem içerdiği yoğun miktarda ödüllü, dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” ve anti aging içeriklerle ağrısız, ameliyatsız anti aging bakım sağlamaktadır. Sebi Simyacı ile bıçak altına yatmadan, günlük yaşantınıza ara vermeden sadece bölgesel olarak krem uygulama ile yaşlanma belirtilerinden kurtulursunuz.

Göz çevresi, yüz, boyun dahil kullanılan krem tek üründe tüm bakım yapmaktadır.

False