GeriEtkinlikler Bahar Menüsüyle Big Plate
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bahar Menüsüyle Big Plate

Bahar Menüsüyle Big Plate

Muhteşem bahar lezzetleri...

İstinye Park Big Plate menüsünü bahar ve yazsın taze hasatıyla zenginleştirdi. Yaz meyveleri, lezzetli frozenların yanı sıra ana yemekleri de mevsimin sıcaklığını yansıtıyor.

Big Plate yenilenen menüsüyle yaza merhaba dedi. Menüsünü hazırlarken misafirlerinin taleplerini de gözardı etmeyen Big Plate’in menüsünde, geçen yazın favorileri; “Soğuk Buğday Çorbası” ve “Enginar Çiçeği” bu yaz da yer alıyor.

Bahar Menüsüyle Big Plate

Brie peyniri ile taze ananasın mükemmel uyumuyla ortaya çıkan “Ipanema” ve Ege’nin vazgeçilmezi “Greek Salata” ile tazelenen salatalar ise formunu korumak isteyenlerin yeni favorisi olmaya aday lezzetler… Ana yemeklerde; roka yaprakları ve parmesan peyniri ile servis edilen İtalyan klasiği “Tagliata di Manzo” menüye yeni eklenen tatlardan biri olarak göze çarpıyor. Ana yemeklerin en çok dikkati çeken kısmı ise: “Günün Yemekleri”.

Pazartesi’den Cuma’ya her gün değişecek olan “Günün Yemekleri”nde, “Kabak Pabucaki”den “Ayvalı Dana Tajin”e kadar birçok klasik lezzet Big Plate tarafından modernize edildi. Aylık olarak yenilenecek olan “Günün Yemekleri”, mutlaka denenmesi gerekenler arasında yerini şimdiden aldı.

False