GeriAlışveriş BabyNeo’yla bebek çantanız artık eksiksiz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

BabyNeo’yla bebek çantanız artık eksiksiz!

BabyNeo’yla bebek çantanız artık eksiksiz!

Aileler rahat ve ekonomik günler geçirecek!

Ürünlerini hem bebek sağlığı hem de çevre duyarlılığı düşünülerek tasarlayan BabyNeo, aileleri ve bebekler için yepyeni ürünler tasarlamaktan vazgeçmiyor! BabyNeo ile aileler artık daha rahat günler geçirecek.

Bu yaz anne ve bebekleri düşünülerek hazırlanan BabyNEO ürünleri annelere ve bebeklerine her ortamda kolaylık getiriyor. BabyNEO’dan yeni doğan bebeklere özel yıkanabilir bebek bezleri, alıştırma külodu, altaçma bezi, mayo bebek bezi gibi ürünler kızlara özel pembe rengi ve erkeklere özel mavi renkleriyle birbirinin tamamlayıcısı olurken çantanızın olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

BabyNEO bebek bezleri yıkanabiliyor!

Ailelere ve bebeklere sağlıklı ürünler sunan BabyNEO bebek bezleri, nefes alabilen doğal anti-alerjik ve anti-bakteriyel microfiber kumaşı ile bebeklerin cildinde pişik, alerji oluşumuna fırsat vermeden rahat bir kullanım sunuyor. Kullan-at bebek bezlere oranla daha sağlıklı, sıvı tutucu ve yıkanabilir özellikleri ile de fark yaratan BabyNEO, bebeğin cildinin zarar görmesini de engelliyor.

BabyNEO alıştırma külodu ile bebekler tuvalet eğitiminde!

Bebekli ailelerin tercihi BabyNEO, çocuklara tuvalet alışkanlığı kazandırmak için doğal bambu kumaştan ürettiği alıştırma külotlarıyla, anne ve babalara bu süreçte destek oluyor. Bambunun bakteri barındırmayan ve yumuşak dokusuyla üretilen alıştırma külotları, bebeklerde alerji oluşumuna da neden olmuyor.

BabyNEO’dan altaçma pedi

Çok özel mikrofiber kumaştan üretilen BabyNEO altaçma pedi iç yüzeyinin yumuşaklığı sayesinde sıvıyı hızlı emiyor, özel alt yüzeyi sayesinde sıvıyı geçirmeyerek annelere kolay bir kullanım sağlıyor. BabyNEO altaçma pedinin kolay katlanabilir yapısı ve çıtçıtları sayesinde yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Her ortamda güvenle kullanarak bebeğinizin altını değiştirebilir ve kullandıktan sonra bile içe katlayarak çıtçıtlarını kapatıp çantanızda rahatlıkla saklayabilirsiniz.

BabyNEO mayo bebek bezleri ile bebeklerin eğlencesi bölünmüyor

BabyNEO, su geçirmez, sızdırmaz, nefes alabilir ve yıkanabilir %100 kumaş mayo bebek bezleri yaz sezonunda anne bebeklerin kurtarıcısı oluyor. BabyNEO mayo bebek bezleri, bebeklerin hem havuzda hem denizde oynarken rahat hareket etmesini sağlarken aynı zamanda tuvaletinin dışarı sızmasını engelliyor. Bu mayolar sayesinde bebeğinizin eğlencesi bölünmüyor.
BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde (E-Bebek) organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmakta.

www.babyneo.com.tr

False