GeriAlışveriş Babanızın saçlarına gençlik hediye edin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Babanızın saçlarına gençlik hediye edin

Babanızın saçlarına gençlik hediye edin

Klorane Kinin Ekstreli Saç Dökülmesi Karşıtı Bakım Spreyi ile siz de bu Babalar Günü’nde babanıza gençlik yıllarındaki güzel saçlarını ve karizmasını hediye edebilirsiniz.

Klorane Kinin Bakım Spreyi; kinin, kafein ve arjinin’in 3’lü etkisi ile babanızın saçlarına kuvvetli bir bakım yapar. İçeriğindeki kinin-kafein kompleksi saçın daha hızlı ve güçlü bir şekilde beslenip, büyümesini, arjinin ise saçların kökten uca daha uzun süre dayanıklı ve güçlü kalmasına yardımcı olur. Bu 3’lü etki, babanızın daha yoğun, daha sağlıklı ve daha güçlü saçlara sahip olmasını sağlar. Saçta seyrelmeyi önlemeye destek olur.

Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmenin en güzel yollarından biri de değişik, sıra dışı bir hediye ile onu hatırlamaktır. Mesela babanızın genetik olarak dökülen saçlarına engel olan ve ona saç bakımı yapan bir ürün hediye edebilirsiniz.

Klorane Kinin (Force Tri-Active) Saç Bakım Spreyi, babanızın genetik sebeplerle güçsüz ve zayıf düşen saçları için ideal bir saç bakımı sağlar. İçeriğindeki Kinkona ağaç kabuğunun özü kinin ve kafein kompleksi daha yoğun ve daha güçlü saçlara sahip olmasına yardımcı olurken, arjinin saçların kökten uca daha uzun süre dayanıklı ve güçlü kalmasını sağlar.

Klorane Kinin (Force Tri-Active) Saç Bakım Spreyi’ni babanızın saç ve saç derisine uygulaması da çok kolay. Haftada 3 kez kullanması tavsiye edilir ve 1 şişe 3 ay süreyle kullanılabilir.

Babanız, Klorane Kinin Bakım Şampuanı ile saçını yıkadıktan sonra havluyla kurulanmış ya da kurutulmuş saçlı deriyi tarakla ayırarak, tümüne Klorane Kinin Saç Bakım Spreyini 3-4 defa püskürtme yapabilir. Saça nüfuz etmesi için masaj yaptıktan sonra saça şekil verebilir. Babanız durulama gerektirmeyen bu bakım spreyini rahatlıkla kullanabilir.

False